Φεστιβάλ Μαγειρικής στη Λάρισα

-ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΓΕΙΡΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ * ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΑΝ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 07 Νοε 2019 22:14

Διήμερο Φεστιβάλ Μαγειρικής στη Λάρισα στοχεύουν να οργανώνουν τα μέλη του Σωματείου Μαγείρων νομού Λάρισας, προκειμένου να αναδείξουν την τέχνη της μαγειρικής και να προβάλλουν ικανότητες και δεξιότητες σεφ του τόπου μας.

Το θέμα συζητήθηκε στη γενική συνέλευση που πραγματοποίησε το Σωματείο στο Εργατικό Κέντρο, και βρήκε έφορο έδαφος προς την κατεύθυνση υλοποίησης αυτού του φιλόδοξου σχεδίου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Μαγείρων κ. Ντίνο Μουχτή, προτίθενται να οργανώσουν συναντήσεις με τις τοπικές αρχές, με στόχο να ζητήσουν τη στήριξή τους στο εν λόγω εγχείρημα, ενώ παράλληλα θα απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής και σε άλλες επαγγελματικές ομάδες, όπως για παράδειγμα στους ζαχαροπλάστες, στους οινοπαραγωγούς και στους ξενοδόχους.

Το Σωματείο οραματίζεται μια πλούσια παρουσίαση γαστρονομικών προτάσεων, σε υπαίθριο χώρο της Λάρισας, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παρασκευή φαγητών, από ντόπιους μάγειρες.

Επίσης, τη συνέλευση απασχόλησε και η εκπαίδευση των μελών του Σωματείου, με την οργάνωση σεμιναρίων, καθώς όπως τόνισε ο κ. Μουχτής: «Η μαγειρική εξελίσσεται συνέχεια. Απαιτεί την κατάκτηση περισσότερων γνώσεων και την ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων. Η επιμόρφωση είναι απαραίτητη…».

Τέλος, στο πλαίσιο της συνέλευσης, εκλέχθηκε εξελεγκτική επιτροπή, για τη διενέργεια εκλογών ανάδειξης νέου διοικητικού συμβουλίου στο Σωματείο Μαγείρων, την Τρίτη 12 Νοεμβρίου,τις ώρες 11 π.μ. – 1 το μεσημέρι και 4 μ.μ. -7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

 

ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass