Στην 110 Π.Μ. η Πανελλήνια Αεροπροσκοπική Σχολή (Π.Ε.Ε.Β.Α.)

Δημοσίευση: 08 Νοε 2019 15:20

 Επίσκεψη στον διοικητή της 110 Π.Μ. σμήναρχο ( Ι ) Χρήστο Κακατάτση πραγματοποίησε ο περιφερειακός έφορος Προσκόπων Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας κ. Νικόλαος Κόρκας συνοδευόμενος από τον έφορο Πολιτικής Προστασίας της Γενικής Εφορείας Προσκόπων Παναγιώτη Κορδά.

Κύριος σκοπός της συνάντησης ήταν να ευχαριστήσουν οι Πρόσκοποι της Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας την 110 ΠΜ για την υποστήριξη των προσκοπικών κατασκηνώσεων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με μέσα και υλικά και βεβαίως να συζητηθούν λεπτομέρειες σχετικά με την πραγματοποίηση της φετινής ανώτερης Αεροπροσκοπικής Σχολής (ΠΕΕΒΑ) πανελλήνιας ειδικής εκπαίδευσης βαθμοφόρων Αεροπροσκόπων στις εγκαταστάσεις της 110 Π.Μ. που φέτος θα έχει και Κύπριους εκπαιδευόμενους. Σκοπός της Σχολής είναι να προσφέρει αεροπορικές γνώσεις, ώστε οι εκπαιδευόμενοι βαθμοφόροι να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια για να μπορούν να μεταδώσουν αυτές τις γνώσεις στους προσκόπους τους, αλλά και για να αποκτήσουν το αεροπορικό ιδεώδες. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο περιφερειακός έφορος επέδωσε τιμητική πλακέτα στον διοικητή της 110 Π.Μ. με τις ευχαριστίες όλων των προσκόπων και βαθμοφόρων, ενώ παράλληλα ενημέρωσε τον διοικητή για το έργο των αεροπροσκόπων της Λάρισας, οι οποίοι μέσα από τις δραστηριότητές τους μαθαίνουν να αγαπούν την αεροπορική ιδέα και να προετοιμάζονται για να την επαφή με τον αέρα που θα έρθει μετά από την κατάλληλη εκπαίδευση. Επιπλέον, τονίστηκε ότι οι νέοι αεροπρόσκοποι γίνονται γνώστες του σημαντικού ρόλου της Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά και του δύσκολου και θαυμαστού έργου που επιτελεί το προσωπικό της. Ο διοικητής της 110 Π.Μ. αφού τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη, αλλά και για την πληρέστατη ενημέρωση απάντησε θετικά σε οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας με τους προσκόπους και διαβεβαίωσε ότι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων θα προσφέρει όλα τα αναγκαία, ώστε η φετινή Πανελλήνια Αεροπροσκοπική Σχολή να λειτουργήσει με επιτυχία στις εγκαταστάσεις της 110 Πτέρυγας Μάχης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass