Αεροπορική επίδειξη αεροσκάφους F-16 «Ζευς»

ΚΟΡΥΦΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ 110 ΠΜ

Δημοσίευση: 10 Νοε 2019 15:06

Με αεροπορική επίδειξη μαχητικού αεροσκάφους F-16 της ομάδας «Ζευς» και με πτήση - επίδειξη δυνατοτήτων του μη επανδρωμένου αεροσκάφους «ΠΗΓΑΣΟΣ ΙΙ», κορυφώνονται σήμερα στην 110 ΠΜ, οι εκδηλώσεις της Πολεμικής Αεροπορίας για τον εορτασμό του Προστάτη της, Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 10:30 με επίσημη δοξολογία στον μητροπολιτικό ναού του Αγ. Αχιλλίου, ενώ θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων στο Φρούριο.

Παράλληλα από τις 9 το πρωί θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό το αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγας Μάχης, όπου μέχρι τις 5 το απόγευμα θα λειτουργεί στατική και φωτογραφική έκθεση, ενώ θα διεξαχθεί και διαγωνισμός ζωγραφικής στην 110 ΠΜ, για παιδιά έως και τη ΣΤ’ δημοτικού. Από τις 12 έως τις 13:00 θα γίνει αεροπορική πτήση - επίδειξη δυνατοτήτων Μη Επανδρωμένου Αεροσκάφους «ΠΗΓΑΣΟΣ ΙΙ» αλλά και επιδείξεις, του στρατιωτικού σκύλου της Ομάδας "Κέρβερος" και της διμοιρίας επιδείξεων ΣΜΥΑ. Στη 1 το μεσημέρι θα γίνει αεροπορική επίδειξη της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς». Στις 16:30 θα γίνει παρέλαση, επίδειξη και υποστολή σημαίας πόλεως από τη Διμοιρία Επιδείξεων ΣΜΥΑ. Να σημειωθεί ότι οι πτήσεις θα πραγματοποιηθούν εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass