-ΤΟΝΙΣΑΝ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 46η ΕΠΕΤΕΙΟ

«Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία», επίκαιρο το μήνυμα του Πολυτεχνείου

Δημοσίευση: 15 Νοε 2019 22:17

«Μετά από 46 χρόνια, το αίτημα του Πολυτεχνείου, «Ψωμί –Παιδεία-Ελευθερία» είναι επίκαιρο…», υποστήριξε χθες ο γενικός γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Λάρισας κ. Πάρις Λιόλιος, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, των οργανωτών της συγκέντρωσης που γίνεται στη Λάρισα, για το εορτασμό του, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, στην πλατεία Ταχυδρομείου, στις 6 μ.μ.

«Ο αγώνας του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας στρεφόταν όχι μόνο κατά της στρατιωτικοφασιστικής δικτατορίας, για ψωμί, παιδεία και ελευθερία, αλλά και κατά των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ και του NATO, που στήριξαν τη χούντα, την τουρκική εισβολή και κατοχή μέχρι σήμερα του 40% του εδάφους της Κύπρου και ευθύνονται διαχρονικά για τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, το αιματοκύλισμα λαών, την επαναχάραξη συνόρων και όλων των δεινών που φέρνει η δράση τους, προκειμένου να εξυπηρετούν τα μονοπώλια», σημείωσε ο κ. Λιόλιος.

Στη συνέντευξη Τύπου, που έγινε στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας, συμμετείχαν οι εκπρόσωποι της οργανωτικής επιτροπής κ. Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας, κ. Λίζα Τσιμπλίδου μέλος του Δ.Δ. της Ενωσης Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ), η πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Λάρισας κ. Δήμητρα Παπαστεργίου και ο αντιπρόεδρος του ΕΚΛ κ. Μπλέκος.

Τέλος απηύθυναν κάλεσμα « για μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο ως απάντηση στην κυβέρνηση…».

 Να σημειωθεί ότι την οργανωτική επιτροπή αποτελούν οι εξής φορείς: Εργατικό Κέντρο Λάρισας, Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας, Ένωση Γυναικών Λάρισας, Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας, Σύλλογος Σπουδαστών ΣΤΕΦ, Σύλλογος Σπουδαστών ΣΕΥΠ και Σύλλογος Σπουδαστών Φοιτητικών Εστιών Λάρισας.

 

Λ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass