Βαθμολογικό και υπηρεσίες στο επίκεντρο των ΕΜΘ

ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Δημοσίευση: 16 Νοε 2019 16:30

Κλαδικά θέματα που αφορούν στους Εθελοντές Μακράς Θητείας (ΕΜΘ), συζητήθηκαν στην ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε χθες το απόγευμα η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (ΕΣΠΕΛ).

Την ημερίδα που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου «Olympous Terra» στη Γιάννουλη, συντόνιζε ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΛ, Θωμ. Ντιντιός ο οποίος σε χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων ότι η Ένωση «συνεχίζει την καμπάνια ενημέρωσης των στρατιωτικών, αυτή τη φορά για θέματα που αφορούν τους ΕΜΘ».

Προσθέτοντας ότι «στόχος και σκοπός της εκδήλωσης, είναι να ακουστούν αποκλειστικά οι απόψεις των απλών ανώνυμων συναδέλφων μας, οι οποίοι προέρχονται από τον θεσμό των ΕΜΘ. Σε μια μεγάλη ομάδα η οποία αποτελείτε από χιλιάδες στρατιωτικούς, έχουμε υποχρέωση να σκύψουμε πάνω από τα χρόνια προβλήματά τους και να τους δώσουμε την ευκαιρία να ακουστεί δυνατά η φωνή τους από τη Λάρισα».

Οι ομιλητές την ημερίδας, Π. Μούστος, Σωτ. Ντέλλας, Ι. Ξανθόπουλος, Δημ. Τσιοπράς, Γ. Λέντζιος, Αρ, Κασιδόπουλος με τις εισηγήσεις τους αναφέρθηκαν σε θέματα όπως μεταξύ άλλων: Βαθμολογική Εξέλιξη ΕΜΘ, μισθολόγιο, 2% κράτηση υπέρ ΕΛΟΑΑ, συνταξιοδοτικά δικαιώματα, θεσμοθέτηση Κριτηρίων Εκτέλεσης Υπηρεσιών, αρχαιότητα μεταξύ ομοιόβαθμων, επιστροφή εισφορών ΕΜΘ. Στην ημερίδα συμμετείχαν στρατιωτικοί από όλη τη χώρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass