Ικανοποίηση Ευρωπαίων για πορεία των έργων του ΕΣΠΑ

ΘΕΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 17 Νοε 2019 20:55

Στα έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας που εκτελέστηκαν ή εκτελούνται από το χρηματοδοτικό πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020 ξενάγησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, κλιμάκιο κοινοτικών υπαλλήλων που ήρθαν στην περιοχή για επιθεώρηση.

Έργα όπως η Καράγιωργα, η Καραμανλή, η Σανδράκη, η ΔΕΥΑΛ, η Γεωργική Σχολή, ο κόμβος στο Διαχρονικό Μουσείο, το Ειδικό Σχολείο Λάρισας (το μοναδικό που κατασκευάζεται στην Ελλάδα) και τα έργα υπό μελέτη, όπως ο κόμβος στην Καράγιωργα, ως τη διασταύρωση του Συκουρίου, η Καραμανλή από την 110 ΠΜ ως την Καράγιωργα, η παράκαμψη Γιάννουλης ως την είσοδο του Τυρνάβου και η παράκαμψη της Νίκαιας από τον Α/Κ Βιοκαρπέτ μέχρι τον Α/Κ Νίκαιας είναι έργα που χρηματοδοτήθηκαν από το ΕΣΠΑ στον νομό, ο προϋπολογισμός των οποίων αγγίζει τα 65 εκατ. ευρώ.
Οι κοινοτικοί αποχώρησαν ικανοποιημένοι, αν και γνώριζαν εκ των προτέρων για τα υψηλά ποσοστά απορρόφησης των κονδυλίων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την ποιότητα στην εκτέλεση των έργων και την ανταποδοτικότητα αυτών, στις τοπικές κοινωνίες που είναι και το ζητούμενο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass