Εθελοντική αιμοδοσία στη Φιλιππούπολη

Οργάνωσε η Εξωραϊστική - Μορφωτική Λέσχη

Δημοσίευση: 25 Νοε 2019 15:20

Στο Πνευματικό Κέντρο «Ιωάννη Κράγια» Χατζημιχάλη 62 στη Φιλιππούπολη, η Εξωραϊστική Μορφωτική Λέσχη Φιλιππούπολης, πραγματοποίησε χθες εθελοντική αιμοδοσία όπου με απόφαση του ΔΣ επανασυστήνει την Τράπεζα Αίματος της Λέσχης.

Η Λέσχη μας -αναφέρει σχετική ανακοίνωσή της- με έντονη κοινωνική ευαισθησία και συμμετοχή στα ανθρωπιστικά και κοινωνικά δρώμενα, διενεργεί δράσεις γεμάτες ανθρωπισμό και αλληλεγγύη, σχεδόν απ' τη δημιουργία του, στις αρχές της δεκαετίας του '70. Από πολλούς, έχει χαρακτηριστεί ως φάρος υγιούς πρωτοπορίας στο χώρο της και η έντονη κοινωνική της συμμετοχή θεωρείται μοναδική.

Η αιμοδοσία ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και ως προς την προσέλευση και ως προς τη συμμετοχή της. Η προσέλευση του κόσμου που εθελοντικά ήρθε και στήριξε την δημιουργία της Τράπεζας Αίματος της Λέσχης ήταν μεγάλη, τακτικά μέλη, μέλη των χορευτικών τμημάτων και φίλοι της Λέσχης, συνέδραμαν στο εγχείρημα αυτό της ΕΜΛΦ, το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η διαχείριση των φιαλών αίματος θα γίνεται σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της Τράπεζας Αίματος της ΕΜΛΦ.

Το ΔΣ της ΕΜΛΦ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους τους εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν, ακόμη και όλους αυτούς που για κάποιο λόγο δεν ήταν δυνατόν να δώσουν αίμα και παρευρέθηκαν δίπλα της, χαρίζοντας με τον τρόπο τους ζωή σε συνανθρώπους μας, όπως και να ευχαριστήσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΠΓΝ Λάρισας για τη συμβολή του στην επίτευξη της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass