Ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους στο Δυρράχιο

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Δημοσίευση: 29 Νοε 2019 15:00

Από τον Δήμο Λαρισαίων ανακοινώνεται πως «οι Λαρισαίοι έχουν αποδείξει ότι είναι πάντα παρόντες, αλληλέγγυοι και αρωγοί στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Για τους πληγέντες από τον σεισμό στο Δυρράχιο της γειτονικής Αλβανίας, ο Δήμος Λαρισαίων καλεί τους συμπολίτες μας να συνδράμουν στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

Σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή και σε επικοινωνία με την αλβανική κοινότητα της Λάρισας, θα συγκεντρώσουμε τα εξής είδη: Τρόφιμα μακράς διαρκείας. Είδη προσωπικής υγιεινής. Φάρμακα. Εμφιαλωμένο νερό. Κλινοσκεπάσματα. Ρουχισμό. Παιδικά παιχνίδια. Η συγκέντρωση των ειδών ξεκίνησε χθες και συνεχίζεται και σήμερα Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, ώρες 09:00 – 14:00 και 15:00 – 20:00 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων (Μανωλάκη 9-11) τηλέφωνο επικοινωνίας 2410-255.876.

ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Κουβέρτες, ρούχα, τρόφιμα μεγάλης διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης, συγκεντρώνουν οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας, προκειμένου να αποστείλουν στον λαό της Αλβανίας, που δοκιμάζεται από ισχυρούς σεισμούς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσφέρουν τα παραπάνω είδη στον Πολυχώρο Αλληλεγγύης, των Ενεργών Πολιτών, στην οδό Λ. Κατσώνη 37, τις ώρες 10 με 12 το πρωί και 5 με 7 το απόγευμα,

Σε ανακοίνωσή τους σημειώνουν: «Οι Έλληνες, έχοντας υποστεί πολλές φορές τη μήνη του Εγκέλαδου, γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι να νιώθεις την έμπρακτη συμπαράσταση των συνανθρώπων σου, αυτές τις δύσκολες ώρες. Ως καλοί γείτονες, ως ενεργοί πολίτες, αλλά πάνω απ’ όλα ως άνθρωποι, αισθανόμαστε την ανάγκη να δείξουμε έμπρακτα τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στους σεισμόπληκτους της Αλβανίας.

Καλούμε λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας να προσφέρουν ό,τι ο καθένας μπορεί για να ανακουφίσουμε όσο γίνεται περισσότερο τον πόνο των ανθρώπων».

ΣΥΡΙΖΑ

Το Τμήμα Αλληλεγγύης και Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας με ανακοίνωσή του σημειώνει πως «στηρίζει την πρωτοβουλία του Δήμου Λαρισαίων ώστε να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τον σεισμό στην Αλβανία».

Το τμήμα Αλληλεγγύης και Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας «προτρέπει όλους μας, να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του Δήμου, να πλαισιώσουμε αυτή την πρωτοβουλία, να δείξουμε την αλληλεγγύη μας έμπρακτα και να προσφέρουμε τη στήριξή μας σε όσους χρειάζονται τη βοήθειά μας» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ καλώντας η συγκέντρωση των ειδών να γίνει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass