Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2019 15:12

Συνεδριάζει το νέο Δ.Σ. Φαρμακοποιών

Σήμερα στις 9.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της νεοεκλεγείσας διοίκησης του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου (Παναγούλη 25) και θα είναι ανοιχτή, ώστε να μπορούν να την παρακολουθήσουν όσα από τα μέλη ενδιαφέρονται. Κυρίαρχο θέμα της συνεδρίασης θα είναι η κατανομή των αξιωμάτων, ενώ θα γίνει μια γενικότερη αναφορά στις προσεχείς δράσεις του συλλόγου, στους άμεσους στόχους της νέας διοίκησης και θα οριστεί η επόμενη συνεδρίαση στην οποία θα τεθούν τα πρώτα προς ψήφιση ζητήματα.

----------------------

Ημερίδα για το ελληνικό έδαφος

Ημερίδα με θέμα «έδαφος, ένας μη ανανεώσιμος φυσικός πόρος σε κίνδυνο -Μέσα προστασίας και βελτίωσης της γονιμότητάς του» διοργανώνει την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στις 9.30 το πρωί στην αίθουσα συνεδρίων του Ινστιτούτου στη Λάρισα (Θεοφράστου 1) (πρ. ΕΘΙΑΓΕ), το Ινστιτούτο Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών/ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Εδαφος. Ερευνητές του Ινστιτούτου και προσκεκλημένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν τη σημερινή κατάσταση υποβάθμισης των ελληνικών εδαφών, την ανάγκη δειγματοληψίας, ανάλυσης και διερεύνησης των εδαφικών ιδιοτήτων των αγρών και θα προτείνουν λύσεις και μέσα προστασίας και βελτίωσης της γονιμότητας του φυσικού και μη ανανεώσιμου πόρου.

----------------------

 

Εκδηλώσεις για την αυτονομία και τον κοινοτισμό

Το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Λάρισας και ο Κοινωνικός Χώρος «Para Todos» οργανώνουν διήμερο για την αυτονομία, την αποανάπτυξη, τον κοινοτισμό και την άμεση δημοκρατία. Την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο κτίριο Κατσίγρα της Ιατρικής Σχολής (πλατεία Ταχυδρομείου) θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου των Γιάννη Μπίλλα και Γιώργου Κολέμπα: «Για την Κοινότητα των Κοινοτήτων: Με το πρόταγμα της αυτονομίας της αποανάπτυξης, του κοινοτισμού και της άμεσης δημοκρατίας». Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο Γιώργος Σταματόπουλος, δημοσιογράφος από την Εφημερίδα των Συντακτών.

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στις 21:00 στον Κοινωνικό Χώρο Para Todos (Φαρμακίδου 4) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Είμαστε εμείς που περιμέναμε και πρέπει να δημιουργήσουμε αυτό που ζητάμε». Εισηγητές θα είναι οι Γιάννης Μπίλλας και Γιώργος Κολέμπας. Ο Γιάννης Μπίλλας είναι εκπαιδευτικός/βιοκαλλιεργητής και ο Γιώργος Κολέμπας είναι εκπαιδευτικός/οικογεωργός.

----------------------

Χριστουγεννιάτικο παζάρι της Παιδικής Στέγης

Το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο παζάρι της Ελληνικής Μέριμνας - Παιδικής Στέγης θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Αστέρας» (οδός Κούμα και Ασκληπιού γωνία), την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου από ώρα 11 π.μ. έως 8.00 μ.μ.. Θα διατίθενται παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, γλυκά του κουταλιού, σπιτικά λικέρ κι άλλα, όλα φτιαγμένα με πολύ μεράκι και αγάπη από τα μέλη της Ελληνικής Μέριμνας και καλαίσθητες δημιουργίες των εικαστικών Γεωργίας Μπλιάτσου και Γεωργίας Παπακώστα. Τα έσοδα θα διατεθούν τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων για το έργο «Αγάπης και προσφοράς» της Ελληνικής Μέριμνας – Παιδικής Στέγης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass