Εκδηλώσεις ΚΚΕ με Πρωτούλη - Παπαρήγα

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2019 15:23

Συνεχίζεται το μπαράζ εκδηλώσεων της τοπικής οργάνωσης του ΚΚΕ, εντός του Δεκεμβρίου, με σκοπό την ενημέρωση του λαού.

Ειδικότερα την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, στις 7 μ.μ., σε εκδήλωση που οργανώνουν οι Κ.Ο. στον χώρο της εκπαίδευσης με θέμα την πρόταση του ΚΚΕ για την προσχολική αγωγή θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας- Έρευνας του κόμματος.

Για την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, πάλι στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, οργανώνεται συζήτηση με τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, υπεύθυνο του Τμήματος για την Εργατική δουλειά, σε εκδήλωση αφιερωμένη στους εργαζόμενους με θέμα «Δυναμώνουμε τον αγώνα μας ενάντια στην εργασιακή ζούγκλα για τα σύγχρονα δικαιώματά μας».

Εξάλλου την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου θα παρουσιαστεί το «Δοκίμιο Ιστορίας», μια δουλειά πολύχρονης επιστημονικής επεξεργασίας του ΚΚΕ, με στόχο «να δοθούν απαντήσεις και συμπεράσματα για τον αγώνα σήμερα, μέσα από την πορεία του κόμματος, του κινήματος τους περασμένους αιώνες» με ομιλήτρια την πρώην γ.γ. νυν μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο τριήμερης έκθεσης βιβλίου που οργανώνεται στον χώρο του «Μύλου» , στις 16-17-18 Δεκεμβρίου, όπου θα δοθεί η ευκαιρία στους Λαρισαίους να έρθουν σε επαφή με εκατοντάδες τίτλους βιβλίων όπως και να δουν την Έκθεση που ετοίμασε η ΚΟ Λάρισας, με αρχειακό υλικό και θέμα την Κομμουνιστική Διεθνή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass