Μύρισαν Χριστούγεννα σε Αμπελάκια, Καλοχώρι

Αναψαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα με πολλές ευχές

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2019 17:23

Άρχισαν και συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Τεμπών και η φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε κάθε Κοινότητα.

Η αρχή έγινε την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου το βράδυ στην Κοινότητα Ιτέας. Προχθές Σάββατο στις 18:00 στα Ιστορικά Αμπελάκια πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Η εκδήλωση άνοιξε με ένα σύντομο χαιρετισμό του δημάρχου Τεμπών κ. Γιώργου Μανώλη ο οποίος ευχήθηκε σε όλους «καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.».

Ακολούθησε η εξαιρετική απόδοση Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών από τη Φιλαρμονική του Δήμου Τεμπών, συνοδεία της παιδικής χορωδίας της Μουσικής Σχολής του Δήμου παραρτήματος Αμπελακίων, ενώ ο Αϊ Βασίλης μοίρασε γλυκά και ζαχαρωτά στα παιδιά.

Την ίδια ημέρα στις 19:30 πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της κοινότητας Καλοχωρίου από τον δήμαρχο Τεμπών, ο οποίος και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό. Tην όλη εκδήλωση επιμελήθηκε ο Σύλλογος Γυναικών και ο Μ.Ε.Σ. Καλοχωρίου σε συνεργασία με το ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών. Στο τέλος της εκδήλωσης οι Γυναίκες του Συλλόγου μοίρασαν γλυκά στους παρευρισκόμενους.

Στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις εκτός του δημάρχου συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Παν. Γκατζόγιας και Γ. Νικολάου, η δημοτική σύμβουλος κ. Ζωή Τόπη, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Χ. Κρικώνης, οι πρόεδροι των Κοινοτήτων Αμπελακίων και Καλοχωρίου κ. Ιωάν. Ταζές και Γ. Σαΐτης, αντίστοιχα τοπικοί σύμβουλοι, πρόεδροι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass