«Η πόλη αλλάζει, αλλά πάμε πίσω...»

ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΙΧ. ΤΣΑΚΙΡΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2019 22:12

Κριτική στη δημοτική αρχή Λάρισας, η οποία εξακολουθεί «να παράγει "έργα βιτρίνας" και τίποτα περισσότερο» ασκεί με δήλωσή του ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης-παράταξη «Λάρισα Mπροστά» Μιχάλης Τσακίρης, προσκομίζοντας και φωτογραφίες με

σκουπίδια και μπάζα, από οικόπεδο απέναντι από τη ΔΕΥΑΛ. Αναλυτικότερα η δήλωση του Μ. Τσακίρη αναφέρει τα εξής: «Μία από τα ίδια. Τι και αν προεκλογικά ακούσαμε ότι αυτή η τετραετία θα είναι αφιερωμένη στην ανάπλαση των κατά γενική ομολογία υποβαθμισμένων συνοικιών, η δημοτική αρχή εξακολουθεί να παράγει "έργα βιτρίνας" και τίποτα περισσότερο. Θαυμάστε την εικόνα που αντικρίζουν οι μαθητές κάθε πρωί, λίγα μέτρα έξω από τον προαύλειο χώρο τους, δίπλα ακριβώς από το κτίριο της ΔΕΥΑΛ. Τα λόγια περισσεύουν καθώς άλλη μια φορά θα ακούσουμε τα ίδια ευχολόγια, για το πώς η πόλη αλλάζει. Ας του διευκρινίσει κάποιος, ότι αλλαγές συντελούνται πηγαίνοντας μπροστά και όχι γυρνώντας μας πίσω».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass