Νέος γραμματέας ΝΕ ΚΙΝΑΛ ο Μιχάλης Τολίκας

ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΙΑΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΣΤ. ΤΣΙΑΚΑΛΟ

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2019 22:15

Ο υποψήφιος βουλευτής στις τελευταίες εθνικές εκλογές Μιχάλης Τολίκας είναι από χθες το βράδυ ο νέος γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής στη Λάρισα αντικαθιστώντας τον Στέλιο Τσιάκαλο, που παραμένει μέλος τόσο της Νομαρχιακής όσο και της Κεντρικής Επιτροπής του κινήματος.

Η αλλαγή φρουράς στο τιμόνι της νομαρχιακής οργάνωσης του Κινήματος Αλλαγής έγινε στη διάρκεια -αναβληθείσας από προχθές- συνεδρίασης όπου ο απερχόμενος γραμματέας Στέλιος Τσιάκαλος ενημέρωσε τα μέλη της Επιτροπής για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, αλλά και για τις τελευταίες αποφάσεις στο πλαίσιο της ανασυγκρότησης του Κινήματος.

Η παρέμβαση του κ. Τσιάκαλου κατέληξε με την ανακοίνωση για την αποχώρησή του από τη θέση του γραμματέα, την οποία συνόδευσε με πρόταση για τη διαδοχή του από τον δύο φορές υποψήφιο με τα ψηφοδέλτια του Κινήματος σε εθνικές εκλογές Μιχάλη Τολίκα.

Η πρόταση του πρώην γραμματέα έγινε καταρχήν αποδεκτή από τον κ. Μιχάλη Τολίκα και ακολούθως ομόφωνα αποδεκτή από τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής. Εξέλιξη που ανοίγει τον δρόμο και για αντίστοιχη αλλαγή και στην Περιφερειακή Επιτροπή, συντονιστής της οποίας παραμένει προσωρινά ο Στέλιος Τσιάκαλος.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο τελευταίος είχε πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τη θέση του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής καθώς θεωρεί ότι έκλεισε ένας κύκλος που άνοιξε με τον "διορισμό" του στη συγκεκριμένη θέση το 2017, προκειμένου να οδηγήσει το Κίνημα στις εκλογές. Ενώ παράλληλα ανοίγει τον δρόμο για την αξιοποίηση και άλλων στελεχών στον κομματικό μηχανισμό.

Σημειώνεται ότι στη θέση του αναπληρωτή γραμματέα παραμένει ο Γιώργος Βαλάρης, ενώ η Νομαρχιακή Επιτροπή σε επόμενη συνεδρίαση θα προχωρήσει σε ανακατανομή αρμοδιοτήτων των μελών της χωρίς να αναπληρώσει, προς το παρόν τουλάχιστον, τα προερχόμενα από άλλους κομματικούς σχηματισμούς μέλη που είχαν αποχωρήσει εξαιτίας της αποχώρησης των κομμάτων τους από το Κίνημα Αλλαγής.

Ο νέος γραμματέας Μιχάλης Τολίκας αμέσως μετά την εκλογή του αργά χθες το βράδυ σε δήλωσή του τόνισε ότι η αποδοχή της πρότασης να αναλάβει τη θέση του γραμματέα αποσκοπεί στη συνέχιση της προσφοράς του στο Κίνημα από διαφορετική θέση και μάλιστα σε ένα μεταβατικό για το Κίνημα στάδιο και σε μια κρίσιμη για τη χώρα περίοδο και δεσμεύτηκε να συμβάλει με τις δυνάμεις του ώστε να αναδειχθεί το Κίνημα Αλλαγής δύναμη σταθερότητας στην κοινωνία.

 

ΔΗΜ. ΚΑΤΣΑΝΑΚΗΣ 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass