Η «Ελευθερία» τιμά τους αναγνώστες της

Γιορτή και έκθεση για τα 97 χρόνια της

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2019 15:05

Η εφημερίδα που κρατάτε στα χέρια σας καταξιώθηκε στον χώρο του ελληνικού Τύπου, μέσα από τον καθημερινό, διαρκή και αδιάλειπτο μόχθο των ανθρώπων της, (διεύθυνσης, εργαζομένων και συνεργατών της), που επί δεκαετίες υπηρετούν το αγαθό της ενημέρωσης.

Αφουγκραζόμενη τον σφυγμό της πόλης και του νομού, ακούει, φιλοξενεί, προβάλλει και διεκδικεί μαζί με την κοινωνία και τους φορείς της, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς.

Έτσι κέρδισε την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των χιλιάδων αναγνωστών της, στους οποίους οφείλουμε και εκφράζουμε τον σεβασμό μας.

Τηρώντας λοιπόν την παράδοση, η «Ε» αύριο Σάββατο, παραμονή του Αγίου Ελευθερίου και έως τις 2 μ.μ., θα δέχεται τις ευχές των φίλων και αναγνωστών της στα γραφεία της, στον πεζόδρομο της Παπασταύρου και θα προσφέρει ζεστούς λουκουμάδες.

Ενώ το απόγευμα στις 7, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων, το Λαογραφικό Ιστορικό Μουσείο Λάρισας και την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης «Εκκλησία: Τέχνη και Λαϊκή λατρεία, 18ος – 20ός αι.» στο Λαογραφικό Ιστορικό Μουσείο Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass