Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2019 15:00

Χρειάζεται οικονομική βοήθεια

Έκκληση σε όλους όσοι μπορούν να τη βοηθήσουν για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η 9χρονη κόρη της, απευθύνει η μητέρα της. Η 9χρονη Άρτεμης πρέπει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών και όσοι μπορούν να συνδράμουν οικονομικά, μπορούν να επικοινωνήσουν με τη μητέρα της στο κινητό τηλέφωνο: 6946-704.910.

 

* * *

Πρόσληψη φύλακα στο Κ.Υ. Φαρσάλων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 5η ΥΠΕ

 

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γ. Γκαντέλου

Σάρκα και οστά παίρνει ένα πάγιο αίτημα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Κ.Υ. Φαρσάλων για τη φύλαξή του τις βραδινές ώρες.

Συγκεκριμένα, ένα μήνα μετά την επίσκεψη του δημάρχου Φαρσάλων Μάκη Εσκίογλου και των συνεργατών του στον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, η 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας προχώρησε χθες σε πρόσκληση για παροχή υπηρεσιών φύλαξης στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων αρμοδιότητάς της.

Η πρόσκληση ενδιαφέροντος αφορά κάλυψη μιας (1) θέσης ατόμου, για όλες τις ημέρες της εβδομάδας καθώς και για όλες τις θεσμοθετημένες αργίες, από τις 11:00 μ.μ. έως 7:00 π.μ. Η οικονομική προσφορά του κάθε ενδιαφερόμενου θα πρέπει να δοθεί έως αύριο Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στο e-mail procurement@dypethessaly.gr, με ισχύ διάρκειας σύμβασης από 01/01/2020 έως 31/05/2020. Οι προϋποθέσεις καθορίζονται αναλυτικά στην πρόσκληση της 5ης ΥΠΕ.

 

* * *

Σφήνωσε το πόδι 85χρονης σε φρεάτιο

Για τον απεγκλωβισμό 85χρονης γυναίκας χρειάστηκε να επέμβουν χθες άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας. Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι η 85χρονη βρισκόταν στην αυλή της οικείας της στα Ταμπάκικα, όταν υποχώρησε φρεάτιο ομβρίων υδάτων με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη να «παγιδευτεί» καθώς εγκλωβίστηκε το πόδι της και δεν μπορούσε στη συνέχεια, από μόνη της να απελευθερωθεί. Γείτονες ενημέρωσαν την Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας βοήθησαν την 85χρονη να απεγκλωβιστεί ενώ στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Σύμφωνα με εκτιμήσεις το φρεάτιο υποχώρησε λόγω παλαιότητας.

 

* * *

Αύριο οι εκλογές στην ΕΛΤΕΕ ν. Λάρισας

Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ θα πραγματοποιηθούν στην Ένωση Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΛΤΕΕ) Ν. Λάρισας», αύριο Τετάρτη από τη 1 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα στο κτίριο του 1ου - 2ου ΕΠΑΛ Λάρισας, τέρμα οδού Καρδίτσης στη Λάρισα. Θα λειτουργήσει ένα εκλογικό τμήμα.

Η συνέλευση της ΕΛΤΕΕ Ν. Λάρισας θα γίνει στις 11 το πρωί στο αμφιθέατρο του 1ου - 2ου ΕΠΑΛ Λάρισας. Η συνδρομή είναι για όλους 10 ευρώ.

 

* * *

Βραβεύσεις παιδιών πολυτέκνων σε Λάρισα και Τύρναβο

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων οργανώνει εκδήλωση βράβευσης παιδιών μελών του, που αρίστευσαν σε τάξεις της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και των επιτυχόντων σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου και ώρα 11.30 π.μ. έως 13.30 στο Κέντρο Palladium στη Λάρισα (2ο χλμ Λάρισας- Κοζάνης). Ο Σύλλογος καλεί τα μέλη του να δηλώσουν και να προσκομίσουν αντίγραφα των βεβαιώσεων και των αριστείων των παιδιών τους στα γραφεία του στη Λάρισα και τον Τύρναβο.

 

* * *

Αγρυπνία για τις Μεγάλες Ωρες των Χριστουγέννων

Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, στις 8 το βράδυ, θα τελεστεί στον Αγιο Αχίλλιο ιερά αγρυπνία που θα περιλαμβάνει τον Όρθρο, τις Μεγάλες και Βασιλικές Ώρες των Χριστουγέννων, τον Εσπερινό της εορτής και τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου, κατά την οποία οι πιστοί θα έχουν την ευκαιρία να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων.

 

* * *

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Αμυγδαλή Αγιάς

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Αμυγδαλής διοργανώνει το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, στις 4:30 μ.μ., στο «Στέκι» στην Αμυγδαλή, χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά, στα οποία θα μοιραστούν δώρα και γλυκά, ενώ οι μητέρες τους θα προσφέρουν εδέσματα.

 

* * *

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας

Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας μαζί με Εργατικά Σωματεία και την Ένωση Γυναικών Λάρισας (μέλος της ΟΓΕ), θα πραγματοποιήσουν χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, στις 11:00 π.μ. στην ισόγεια αίθουσα του Εργατικού Κέντρου «Τάκης Τσιόγκας».

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει παράσταση θεάτρου σκιών με τίτλο «Ο Καραγκιόζης οδηγός σχολικού λεωφορείου», έργο του Κοσμά Παναγιώκα, ενώ συγχρόνως θα υπάρχουν και δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή καθημερινά, από τις 8 π.μ. έως τις 2:00 στο τηλέφωνο 2410-250.708.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass