ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 19ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ 23ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Λήστεψαν κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2019 16:12

Για ληστεία σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, στο Κέντρο της Λάρισας συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας δύο νεαροί Αλβανοί υπήκοοι, 19 και 23 ετών αντίστοιχα.


Μετά από εντάλματα της Ανακρίτριας, ο 19χρονος συνελήφθη καθώς κατηγορείται ότι είναι αυτός που φορώντας σκούφο και κουκούλα για να μην αναγνωρισθεί, στις 3 προχθές τα ξημερώματα με την απειλή μαχαιριού απέσπασε 2.100 ευρώ από τον 21χρονο υπάλληλο του καταστήματος, που εδρεύει στο Κέντρο της Λάρισας.
Ο 19χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αρκέσθηκε στα χρήματα της ταμειακής μηχανής αλλά απαίτησε από τον υπάλληλο να του δώσει και τα υπόλοιπα χρήματα που γνώριζε -όπως φαίνεται- ότι φυλάσσονταν και σε άλλο σημείο του καταστήματος, διάσταση που δεν ήταν ευρέως γνωστή.
Έτσι μετά και την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, συνελήφθη και ένας 23χρονος υπάλληλος του καταστήματος, ως συνεργός του 19χρονου ληστή. Μάλιστα ο 23χρονος ενώ δεν εργαζόταν, βρισκόταν στο κατάστημα την ώρα της ληστείας.
Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. «εξιχνιάστηκε, έπειτα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, περίπτωση ληστείας που διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 17-12-2019 στη Λάρισα σε βάρος 21χρονου υπαλλήλου καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Συνελήφθησαν, στις 20-12-2019 το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο άτομα, ηλικίας 19 και 23 ετών, δυνάμει ισάριθμων ενταλμάτων σύλληψης της κ. Ανακρίτριας Λάρισας.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της ληστείας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.
Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 19χρονος εισήλθε στο κατάστημα όπου βρισκόταν και ο 23χρονος συνεργός του και με την απειλή χρήσης βίας και μαχαιριού σε βάρος του υπαλλήλου, απέσπασε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 2.100 ευρώ.
Στην κατοχή των δραστών αλλά και σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκε συνολικά και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.420 ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στον υπεύθυνο του καταστήματος» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ από τον Ανακριτή έλαβαν προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα, προκειμένου να απολογηθούν.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass