Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2019 15:32

Εκδρομές φορέων και συλλόγων

* Μια ανάπαυλα μετά την κούραση και τις ετοιμασίες για τα Χριστούγεννα είναι απαραίτητη.

Κατανοώντας την ανάγκη αυτή οι «Φίλες της Αγάπης» διοργανώνουν ένα περίπατο στον Βόλο, το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, για τα μέλη και τις φίλες του συλλόγου. Θα αναχωρήσουν στις 12 το μεσημέρι από το Δημοτικό Ωδείο, θα φάνε σε ένα από τα πολλά ουζερί της πόλης και θα κάνουν μία ωραία βόλτα στον γιορταστικά φωταγωγημένο Βόλο. Όσες το επιθυμούν πραγματικά να το δηλώσουν στο τηλέφωνο 2410-537.760.

*Το τουριστικό τμήμα της «Υπαιθρίου Ζωής» θα πραγματοποιήσει χριστουγεννιάτικη εκδρομή στο Βελιγράδι (Νόβισαντ - Νις) απο 24 έως 27 Δεκεμβρίου. Διαμονή σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων (πρωινό και δείπνο καθημερινά). Τηλέφωνο πληροφοριών 2410-250.818.

 

Μπαζάρ από τις «Φίλες της Αγάπης»

Στο πλαίσιο των κοινωνικών και φιλανθρωπικών τους δραστηριοτήτων οι «Φίλες της Αγάπης» διοργανώνουν το χριστουγεννιάτικο «μπαζάρ» και απευθύνουν κάλεσμα σε όλες τις κυρίες, μέλη και φίλες του συλλόγου, να δώσουν το «παρών» και με την προσέλευση και τις προσφορές τους να βοηθήσουν το έργο του συλλόγου. Είναι και ευκαιρία, καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, να προμηθευτούν σπιτικά, παραδοσιακά γλυκά. Το «μπαζάρ» θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Γκραντ» σήμερα Σάββατο στις 6 το απόγευμα.

 

Η «Υπαίθριος Ζωή» κόβει βασιλόπιτα και γιορτάζει

Ο Σύλλογος «Υπαίθριος Ζωή» Λαρίσης προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020, στις 7.30 το βράδυ, να γιορτάσουμε μαζί στο κέντρο "Αστέρας" τον ερχομό του καινούριου χρόνου και να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Λεωφορείο θα αναχωρήσει από την πλατεία του Αγίου Βησσαρίωνα στις 7 μ.μ. Δηλώσεις συμμετοχής τις εργάσιμες ημέρες 7 μ.μ.-9 μ.μ. στο τηλέφωνο 2410-250.818.

 

Το ωράριο για τα ασυνόδευτα δέματα υπεραστικού ΚΤΕΛ

Από το υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Λάρισας ανακοινώθηκε ότι το ωράριο της αποθήκης ασυνόδευτων δεμάτων κατά την εορταστική περίοδο θα είναι:

-Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων, ώρα 6.30-18.00

-Τετάρτη – Πέμπτη 25 και 26 Δεκεμβρίου κλειστά.

-Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, παραμονή Πρωτοχρονιάς, 6.30 -18.00

-Τετάρτη 1 Ιανουαρίου, Πρωτοχρονιά, κλειστά.

 

Διακόπτονται δρομολόγια του αστικού

ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ 12

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας, από τη Δευτέρα 23/12/2019 τα δρομολόγια της Γραμμής Νο12 (πλατεία Λαού- Γαιόπολις) θα σταματήσουν να εκτελούνται λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Οι ενδιαφερόμενοι θα εξυπηρετούνται με λεωφορεία της Γραμμής Νο9. Η Γραμμή Νο12 θα λειτουργήσει κανονικά και πάλι με την έναρξη των μαθημάτων τη νέα φοιτητική χρονιά.

 

Χορεύει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλέας

Την ετήσια χοροεσπερίδα του διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλέας «η Γούνιτσα», σήμερα Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, στο κέντρο «Λιόγερμα».

 

Εργασίες πρασίνου  στην Παπαναστασίου

Εργασίες για τη διαμόρφωση ενιαίου χώρου πρασίνου θα ξεκινήσει άμεσα ο Δήμος Λαρισαίων στο τρίγωνο που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Γρηγορίου Ε’ και Παπαναστασίου, με την κατάργηση μικρού τμήματος της οδού Γιαννιτσιώτη.

Παράλληλα με απόφαση των αρμοδίων οργάνων και επιτροπών του Δήμου, στην οδό Γιαννιτσιώτη επανέρχεται η προηγούμενη ρύθμιση με τη φορά των οχημάτων προς τη Γρηγορίου Ε’.

 

Θεία Λειτουργία  για μαθητές στα Φάρσαλα

Μεθαύριθο Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος θα τελέσει Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Φαρσάλων, όπου θα εκκλησιαστούν οι μαθητές – μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου, του 2ου Λυκείου και του ΕΠΑΛ Φαρσάλων.

 

Απόδραση στην Ανατολική Ρωμυλία

Απόδραση στην Ανατολική Ρωμυλία, οργανώνει για τις 4-6 Ιανουαρίου η Λαογραφική Ιστορική Ένωση «Αλησμόνητες Πατρίδες» Λάρισας. Συγκεκριμένα η διαδρομή περιλαμβάνει τις πόλεις Φιλιππούπολη, Σόφια (2 διανυκτερεύσεις) και Μπάνσκο.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6974-930.467.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ημερήσιο γεύμα, παραδοσιακό γλέντι και ξεναγό.

 

Αδέσποτος σκύλος δάγκωσε Φαρσαλινό

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΟΥ

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Επίθεση από αδέσποτο σκύλο δέχθηκε χθες το πρωί ένας άνδρας στα Φάρσαλα, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, στην πλατεία Λαού. Ο σκύλος δάγκωσε τον “άτυχο” Φαρσαλινό στο πόδι, ο οποίος στη συνέχεια μετέβη στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Η κατάσταση της υγείας του δεν είναι σοβαρή, όμως το περιστατικό θορύβησε πολίτες και καταστηματάρχες, ενόψει των εορτών και ζητούν από τους υπευθύνους να δοθεί μια λύση, καθώς δεν είναι το πρώτο συμβάν το οποίο συμβαίνει στην πόλη.

 

Διάλεξη Λυγερού για την ΑΟΖ

Εκδήλωση – διάλεξη με τον καθηγητή γεωστρατηγικής κ. Νίκ. Λυγερό διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών ΤΧ Σώματος Θεσσαλίας, ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αστυνομικών ν. Λάρισας, η Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος ν. Λάρισας και ο Σύλλογος Κυπρίων ν. Λάρισας. Η διάλεξη με θέμα: «ΑΟΖ, Ενεργειακές οδοί και Στρατηγικές Συμμαχίες ενάντια στη βαρβαρότητα», θα γίνει την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 7 μ.μ. στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass