Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2019 15:40

Εκδρομές φορέων και συλλόγων

*Μια ανάπαυλα μετά την κούραση και τις ετοιμασίες για τα Χριστούγεννα, είναι απαραίτητη. Κατανοώντας την ανάγκη αυτή οι «Φίλες της Αγάπης» διοργανώνουν ένα περίπατο στον Βόλο, το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, για τα μέλη και τις φίλες του συλλόγου. Θα αναχωρήσουν στις 12 το μεσημέρι από το Δημοτικό Ωδείο, θα φάνε σε ένα από τα πολλά ουζερί της πόλης και θα κάνουν μία ωραία βόλτα στον γιορταστικά φωταγωγημένο Βόλο.

Όσες το επιθυμούν πραγματικά να το δηλώσουν στο τηλέφωνο 2410-537.760.

*Το τουριστικό τμήμα της «Υπαιθρίου Ζωής» θα πραγματοποιήσει χριστουγεννιάτικη εκδρομή στο Βελιγράδι (Νόβισαντ - Νις) απο 24-27 Δεκεμβρίου. Διαμονή στο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων (πρωινό και δείπνο καθημερινά). Τηλέφωνο πληροφοριών 2410-250.818.

 

Αλλαγές ημερών λαϊκών

 Λόγω των αργιών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς οι λαϊκές αγορές που γίνονται την κάθε Τετάρτη στη συνοικία Αγίου Αθανασίου στην οδό Καλλιθέας και στη συνοικία της Νεράιδας στην οδό Λατταμύα, θα πραγματοποιηθούν μία ημέρα πριν, δηλαδή την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου στους ίδιους χώρους. Οι λαϊκές αγορές της Τρίτης, στη συνοικία Σιδηροδρομικού Σταθμού στην οδό Παλαιολόγου και στη συνοικία Αμπελοκήπων στην οδό Γρηγοροπούλου θα λειτουργήσουν κανονικά.

 

«Δελήχεια» σήμερα στο Δαμάσι

Τα «Δελήχεια 2019» πραγματοποιούνται και φέτος στο Δαμάσι Τυρνάβου, σήμερα Κυριακή, στις 11 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δελήχειου Ιδρύματος «Αντωνίου και Ευαγγελίας Δεληχά». Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης, αρχικά θα γίνουν χαιρετισμοί επισήμων. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί από το παιδικό τμήμα του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Δαμασίου. Στη συνέχεια οικονομικές ενισχύσεις φορέων – φυσικών προσώπων, οικονομικές ενισχύσεις αριστευσάντων μαθητών και επιτυχόντων. Η εκδήλωση θα κλείσει με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη Φιλαρμονική του Δήμου Τυρνάβου.

 

Προσωρινή διακοπή Αστικού Νο12

Η Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας ενημερώνει το επιβατικό κοινό της πόλης ότι από αύριο Δευτέρα 23/12/2018 τα δρομολόγια της Γραμμής Νο12 (Πλατεία Λαού - ΓΑΙΟΠΟΛΙΣ) θα σταματήσουν να εκτελούνται λόγω των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Οι ενδιαφερόμενοι θα εξυπηρετούνται με λεωφορεία της Γραμμής Νο9 (Πλατεία Εβραίων - Σχολές ΤΕΙ Θεσσαλίας). Η Γραμμή Νο12 θα λειτουργήσει κανονικά και πάλι με την έναρξη των μαθημάτων τη νέα φοιτητική χρονιά, από την Τετάρτη 8/1/2020.

Εορταστικές εκδηλώσεις  στην Αγιά

Πλούσιες και φέτος οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Αγιάς που ξεκίνησαν από την περασμένη Παρασκευή. Για σήμερα έχει προγραμματιστεί στο Κλειστό Γυμναστήριο τουρνουά παιδικού βόλεϊ με φιλανθρωπικό χαρακτήρα για “Tο Xαμόγελο του Παιδιού", ενώ αύριο τη Δευτέρα από τις 11:30 π.μ. ως τη 1:30 μ.μ., με την καθοδήγηση δασκάλων της Ακαδημίας Οδήγησης, μικρά και μεγάλα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν πώς μπορούν με ασφάλεια να χρησιμοποιούν τα ηλεκτρικά πατίνια.

 

Βραβεύσεις μαθητών από τον Γεωπονικό Σύλλογο

Από τον Γεωπονικό Σύλλογο ν. Λάρισας ανακοινώθηκε πως η εκδήλωση της βράβευσης των παιδιών των μελών του συλλόγου μας, που αρίστευσαν κατά το προηγούμενο σχολικό έτος αλλά και των παιδιών, που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, θα πραγματοποιηθεί φέτος την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου/Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας (Καψούρη 4).

 

Στο Γηροκομείο το Δίκτυο «Κανείς Μόνος»

Το Δίκτυο «Κανείς Μόνος», ξεκινάει τη δράση του συστηματικά στον κοινωνικό χώρο και ανακοινώνει ότι πραγματοποιεί μια διαδραστική παρέμβαση αύριο στις 11 πρωί στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας.

Εκεί, οι ηλικιωμένοι που φιλοξενούνται θα γίνουν οι πρωταγωνιστές της δράσης και θα αφηγηθούν τα έθιμα των Χριστουγέννων στα παιδιά που το δίκτυο έχει προσκεκλημένα. Οι εθελοντές του Δικτύου θα μαγειρέψουν στα σπίτια τους και θα φέρουν μαζί τους το φαγητό τους για να το μοιραστούν, σε ένα τραπέζι αγάπης με τα παιδιά και τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου. Σημειώνεται πως στo Δίκτυο «Κανείς Μόνος» συμμετέχουν εθελοντικά πολίτες, όλων των ηλικιών, των χώρων, των επαγγελμάτων και των ιδιοτήτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass