Αστυνομικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2019 15:00

Βρήκαν τον ζωοκλέφτη

ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ... ΣΦΑΓΙΟ ΑΠΟ 17 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΡΝΙΑ

Μόνο ένα... σφάγιο από τα 17 αρνιά που έκλεψε, επέστρεψε στον κτηνοτρόφο, ένας 32χρονος ζωοκλέφτης.

Αστυνομικοί του Τμήματος Τυρνάβου συνέλαβαν χθες έναν 32χρονο κάτοικο του οικισμού των Ρομά στον Τύρναβο, ο οποίος - σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. - το προηγούμενο βράδυ από ποιμνιοστάσιο 51χρονου κτηνοτρόφου στον Αμπελώνα έκλεψε 17 αμνούς. Η υπόθεση εξιχνιάσθηκε από τους αστυνομικούς του Τυρνάβου αλλά δυστυχώς για τον κτηνοτρόφο δεν βρέθηκαν τα κλεμμένα αρνιά παρά μόνο ένα σφάγιο το οποίο και του παραδόθηκε.

 

* * *

Προφυλακιστέος ο 19χρονος για τη ληστεία

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον Ανακριτή ο 19χρονος που είχε συλληφθεί για τη ληστεία σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, στο κέντρο της Λάρισας. Ο 19χρονος συνελήφθη μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, κατηγορούμενος ότι τα ξημερώματα της 17ης Δεκεμβρίου με την απειλή μαχαιριού λήστεψε 21χρονο υπάλληλο του καταστήματος, κλέβοντας 2.100 ευρώ. Μαζί του συνελήφθη και ο 23χρονος συνεργός του που αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

 

* * *

Στη φυλακή δύο για τον βιασμό κτηνοτρόφου

Στη φυλακή οδηγήθηκαν χθες, μετά την απολογία τους στον Ανακριτή, δύο Πακιστανοί υπήκοοι που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Τυρνάβου για τον βιασμό 29χρονου ομοεθνή τους σε ποιμνιοστάσιο στον Αμπελώνα. Ο 25χρονος κατηγορούμενος με τον 19χρονο συνεργό του κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ για τον 29χρονο ομοεθνή τους επίσης που επιτηρούσε τον χώρο την ώρα του βιασμού, θα εφαρμοσθεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης, μέτρο που θα εφαρμοσθεί και για τον 29χρονο – θύμα του βιασμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass