Οι γεωπόνοι βράβευσαν τους αριστούχους μαθητές-φοιτητές

Σε εορταστική εκδήλωση στο Γεωτεχνικό Επιμελητήριο

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2019 15:16

Τους μαθητές που αρίστευσαν, και τους φοιτητές που εισήχθησαν στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, παιδιά μελών του συλλόγου βράβευσε για 27η χρονιά το Διοικητικό Συμβούλιο του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Λάρισας.

Στην καθιερωμένη τελετή βράβευσης, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Ελλάδας, ο πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας κ. Κωνσταντίνος Γιαννακός καλωσόρισε ξεχωριστά τους επισήμους, τους γονείς και τα παιδιά στην εκδήλωση της βράβευσή τους. Απευθυνόμενος στους μαθητές και φοιτητές τόνισε ότι η προσπάθειά τους τιμάται, καθώς η μεγαλύτερη επένδυση όλων, είναι αυτή στην παιδεία. Συνέχισε λέγοντας ότι η νέα γενιά, τα νέα παιδιά είναι αυτά, που ενσαρκώνουν την ελπίδα, την προοπτική και ότι η στήριξη σ’ αυτά είναι υποχρέωση όλων, προκειμένου ως χώρα να διασφαλίσουμε το μέλλον της. Αναφέρθηκε στις δύσκολες εποχές, που διανύουμε, και στην προσπάθεια μηδενός εξαιρουμένου για μάθηση, κοινωνική δράση και αλληλεγγύη στα χρόνια αυτά, που πραγματικά αποτελεί μονόδρομο. Ο κ. Γιαννακός στην αποφώνησή του ζήτησε από τα παιδιά να ανοίξουν τα φτερά τους και να πετάξουν, να πετάξουν στα πιο όμορφα ταξίδια με συμμάχους τους γονείς τους, να μην ξεχάσουν ποτέ ότι η Ελλάδα χρειάζεται τα δικά τους φωτισμένα και καθαρά μυαλά και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στους νέους τους δρόμους.

Τέλος από τον Γεωπονικό Σύλλογο Ν. Λάρισας έγινε ιδιαίτερη μνεία στον αείμνηστο πρόεδρο του συλλόγου Μιχάλη Κολτσίδα, ο οποίος καθιέρωσε τη συγκεκριμένη εκδήλωση βράβευσης των μαθητών και φοιτητών, παιδιών των μελών του συλλόγου, πριν 27 χρόνια και έκτοτε συνεχίζεται αδιαλείπτως η πραγματοποίησή της.

Στο γιορτινό κλίμα της βράβευσης συνέβαλαν με επιτυχία τα μέλη της χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιωτών Ν. Λάρισας, η οποία υπό τη διεύθυνση του χοράρχη κ. Αντωνίου Μαρέτη παρουσίασε πλούσιο πρόγραμμα παραδοσιακών και χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΘΕΝΤΕΣ

Οι μαθητές, που βραβεύτηκαν, είναι οι:

Α΄ Γυμνασίου

Μουστάκας Χρήστος, Τοπάλη Ελευθερία, Κλεφτάκης Διονύσιος-Χρήστος, Ζιάμα Φρειδερίκη –Παυλίνα, Γουϊγούη Παρασκευή, Μούσιας Στυλιανός, Μπίλλη Στυλιανή

Β΄ Γυμνασίου

Πάκα Δήμητρα, Τσιαντή Αχίλλεια-Αλεξάνδρα, Γκουτζουρέλα Φωτεινή, Παπακώστα Άννα, Στραφιώτης Ανέστης

Γ’ Γυμνασίου

Κωστοπούλου Ζωή-Ειρήνη, Τσαλάλα Καλλιόπη, Τσιαντής Νικόλαος-Ραφαήλ, Ζιάμας Δημήτριος, Τοπάλης Ιωάννης

Α΄ Λυκείου

Τσακνάκης Κωνσταντίνος, Παπακώστα Αικατερίνη, Μακαγιός Γεώργιος, Μακά Λυδία, Μουστάκας Δημήτριος, Στραφιώτης Νικόλαος, Μπερδάνης Αλέξανδρος

Β΄ Λυκείου

Πάκας Αλέξιος-Γεώργιος, Χασιώτη Γεωργία, Γιαννακός Παναγιώτης, Τάτσης Δημήτριος

Οι φοιτητές, που βραβεύτηκαν, είναι οι:

Γουϊγούης Χρήστος / Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Θεσσαλίας, Κόκκαλη Βασιλική – Αντωνία / Τμ. Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών, Κόντσας Λάμπρος / Σχολή Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Κουσέρα Ευδοκία / Τμ. Παιδαγωγικής Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Μούσιας Πέτρος / Τμ. Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Μπουρότσικα Ελένη / Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,Παπακώστας Κωνσταντίνος / Τμ. Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Φιλίππου Κλαίρη / Τμ. Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass