Μαγικά Χριστούγεννα: Ο δρόμος των ευχών

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Δημοσίευση: 01 Ιαν 2020 16:11

Μία όμορφη εορταστική εκδήλωση με τίτλο «Μαγικά Χριστούγεννα: Ο δρόμος των ευχών», έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα στην πλατεία Δημαρχείου των Φαρσάλων.

Διοργανώθηκε από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Φαρσάλων – (ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ) στο πλαίσιο των εορταστικών ημερών που διανύουμε καθώς και στο πλαίσιο Δημοσιότητας των προγραμμάτων Κέντρου Κοινότητας και ΚΔΑΠ της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ.

Η εκδήλωση ήταν επιτυχημένη, καθώς πλήθος κόσμου και παιδιά παρευρέθησαν στην πλατεία όπου συνέβησαν διάφορα δρώμενα, όπως το Δέντρο των Ευχών από τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας (υποέργο 1 και υποέργο 2) που μοίρασαν και φυλλάδια του προγράμματος, το θεατρικό εργαστήρι από την ομάδα των παιδιών του ΚΔΑΠ1, το εργαστήρι χειροποίητων στολιδιών από την ομάδα των παιδιών του ΚΔΑΠ2, τη μουσική μπάντα με χειροποίητα μουσικά όργανα από την ομάδα των παιδιών του ΚΔΑΠ3, το εργαστήρι ζαχαροπλαστικής από την ομάδα των παιδιών του ΚΔΑΠ4, το facepainting.

Φυσικά δεν έλειψε ο Άγιος Βασίλης από τον χώρο καθώς μοίρασε σε όλα τα παιδιά πουγκί – έκπληξη.

Εορταστικό τόνο στην εκδήλωση έδωσαν με τη μουσική τους οι: Αικατερίνη Κυριακίδου – υψίφωνος της μουσικής σχολής, ο Παναγιώτης Πελεκούδας-τρομπέτα και η Ευαγγελία Πελεκούδα –φλάουτο.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά, με ευχές για υγεία και καλές γιορτές.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑκ. Κωνσταντίνος Μπαλατσός, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΚΑ κ. Χρήστος Μπασαγιάννης καθώς και η διευθύντρια της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ κ. Βέρα Β. Κυρίτση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass