Σε Πουρνάρι και Συκούριο ο δήμαρχος Τεμπών

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2020 15:58

Με εκκλησιαστική λαμπρότητα και θρησκευτική μεγαλοπρέπεια με τη συμμετοχή όλων των κατοίκων του Πουρναρίου και της γύρω περιοχής, γιορτάστηκε στον Ιερό Ναό του χωριού η μνήμη του Αγίου Βασιλείου του Μεγάλου, Αρχιεπισκόπου Καισαρείας, της Καππαδοκίας, του Ουρανοφάντορος.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τελέσθηκε ο πανηγυρικός εσπερινός, μετ΄ αρτοκλασίας, ιερού υψώματος και θείου κηρύγματος, προεξάρχοντος του αρχιμανδρίτη π. Βησσαρίωνα, ο οποίος μίλησε για το πρόσωπο του Μεγάλου Βασιλείου, για το πολύπλευρο έργο του και γιατί ονομάστηκε Μεγάλος από την Εκκλησία.

Στην ιερά αυτή εσπερινή πανηγυρική ακολουθία συμμετείχε ο εφημέριος της ενορίας, Αρχιμανδρίτης π. Αθηναγόρας και οι πατέρες, Ευθύμιος, Πορφύριος και Γεώργιος.

 Στον πανηγυρικό εσπερινό συμμετείχαν ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, οι αντιδήμαρχοι κ. Παν. Γκατζόγιας και Αθαν. Καραναστάσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. κ. Δημ. Μαϊμάρης, Χρ. Κρικώνης, Γ. Ντόντος και Ζωή Τόπη και οι πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων Πουρναρίου και Γόννων, κ. Ιωάνν. Μακρής και Γ. Μπανιώρας αντίστοιχα.

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, ο αντιδήμαρχος κ. Παν. Γκατζόγιας της Δ.Ε. Νέσσωνος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Χρ. Κρικώνης και Ζ. Γκανάτσιος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Συκουρίου κ. Μ. Γκουντής και τοπικοί σύμβουλοι, παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Βασιλείου και τη Δοξολογία στον Ιερό Ναό των Ισαποστόλων Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Συκούριο. Μετά το πέρας της Δοξολογίας ευχήθηκαν στους εορτάζοντες και αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά με τους πολίτες.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass