Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2020 15:14

Χορός Γριζανιτών και βραβεύσεις φοιτητών

Ο Σύλλογος των Απανταχού Διαμενόντων Γριζανιτών με έδρα τη Λάρισα διοργανώνει την ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 8 μ.μ. στο κοσμικό κέντρο «Ανεμόμυλος» (7ο χλμ. Λάρισας – Φαλάνης, διασταύρωση Δασοχωρίου). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει βράβευση των επιτυχόντων μαθητών στα ΑΕΙ της χώρας του έτους 2019.

==========================

Αιμοδοσία Εφέδρων Αξιωματικών

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Λάρισας στο πλαίσιο διοργάνωσης δράσεων που αφορούν στην καλλιέργεια ψυχικής ενότητας των μελών του, την πνευματική και ηθική ανύψωσή τους και ιδιαίτερα στην υγεία τους έχει προγραμματίσει και θα πραγματοποιήσει αιμοδοσία την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου από ώρα 9 π.μ. έως 1 μ.μ. στο Επιμελητήριο της Λάρισας (Παπακυριαζή 44) στο ισόγειο όπου θα υπάρχει ιατρική ομάδα της Αιμοδοσίας Λάρισας. Καλούνται τα νεαρά μέλη του Συνδέσμου που είναι αιμοδότες και γενικά όσοι μπορούν να δώσουν αίμα να ανταποκριθούν στο κάλεσμα.

==========================

Εκλογές στον Ορειβατικό Σύλλογο

Γενική συνέλευση και εκλογές για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, αναπληρωματικών, πειθαρχικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής, οργανώνει ο ΕΟΣ Λάρισας, την Τρίτη 28 Ιανουαρίου, στις 7 μ.μ. στα γραφεία του (οδός Μπουκουβάλα 1 και Παπαναστασίου). Την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου. Όπως ανακοίνωσε: «Τα μέλη του Συλλόγου για να είναι οικονομικά τακτοποιημένα, πρέπει να καταβάλουν την ετήσια συνδρομή τους 2019 (20 ευρώ), κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Συλλόγου. Ως εκ τούτου, όσοι δεν εκπληρώσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, δεν θα έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι σύμφωνα με το άρθρο 18 του καταστατικού. Υπενθυμίζεται ότι όσα μέλη δεν έχουν πληρώσει τις συνδρομές περισσότερων ετών, εφόσον πληρώσουν τις συνδρομές των δύο τελευταίων ετών 2018 - 2019 , αποκτούν το δικαίωμα του εκλέγειν - εκλέγεσθαι και να καταθέσουν όσοι επιθυμούν την υποψηφιότητά τους μέχρι και την 24/1/2020 στη γραμματεία του Συλλόγου».

==========================

 

Κλειστή η μικρή πισίνα στη Νεάπολη

Η μικρή πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Νέας Πολιτείας θα παραμείνει κλειστή μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου, λόγω εργασιών συντήρησης, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Λαρισαίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass