Η ΕΡΤ δεν ακούει...

ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΕ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2020 18:00

Επαναλαμβανόμενες διακοπές ή πλήρης απουσία του τηλεοπτικού σήματος των κρατικών καναλιών για σχεδόν ένα μήνα τώρα έχουν εξοργίσει τους κατοίκους της Αγιάς και πολλών δημοτικών της διαμερισμάτων.

Πλείστες φορές, όλο αυτό το διάστημα, πολίτες έχουν απευθυνθεί στην ΕΡΤ, στο τηλέφωνο βλαβών πομπών και δικτύων. Μάταια όμως. Η ΕΡΤ αναγνωρίζει ότι υπήρξε πρόβλημα στον πομπό και τις τελευταίες ημέρες διαβεβαιώνει όσους διαμαρτύρονται ότι συνεργεία της επιλήφθηκαν του ζητήματος και διόρθωσαν τη βλάβη. Παρόλα αυτά, σήμα ακόμη δεν υπάρχει, εκτός από κάποιες τυχαίες ώρες ή στιγμές που αυτό αποκαθίσταται αλλά σύντομα πάλι χάνεται.

Αν και οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι έχουν σύγχρονες τηλεοράσεις, κεραίες και αποκωδικοποιητές, το πρόβλημα παραμένει. Το παράπονο και η πικρία είναι ότι τα μοναδικά κανάλια που παρουσιάζουν πρόβλημα σήματος είναι τα κρατικά, τα οποία πληρώνει αδρά ο Έλληνας φορολογούμενος. «Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους οι αρμόδιοι» λένε πολλοί «για να μην μας κάνουν να σκεφτόμαστε ότι είτε μας εμπαίζουν είτε αδιαφορούν». «Όπως, επίσης, καλό θα ήταν» υποστηρίζουν αρκετοί «να υπάρξει και μια επίσημη διαμαρτυρία από τον Δήμο Αγιάς προς τη διοίκηση της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης, μήπως και στο πρόβλημα επιτέλους δοθεί λύση».

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass