Χόρεψαν και βράβευσαν οι Γριζανίτες στη Λάρισα

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2020 15:44

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός των Απανταχού Διαμενόντων Γριζανιτών Λάρισας, στο κέντρο «Ανεμόμυλος», σε μια εξαιρετική βραδιά, η οποία κύλησε με πολύ κέφι και χορό. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Σύλλογος βράβευσε τους επιτυχόντες μαθητές στα ΑΕΙ της χώρας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτρης Αντωνίου καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, αναφέρθηκε στη μακροχρόνια παρουσία του Συλλόγου, στα δρώμενα του Γριζάνου και της Λάρισας, στις δραστηριότητες του Συλλόγου και στην προσπάθεια των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, για την επίτευξη των στόχων τους. Ευχαρίστησε τους χορηγούς του Συλλόγου για την ηθική και οικονομική στήριξη, τους επίσημους προσκεκλημένους για την παρουσία τους και συνεχάρη τους επιτυχόντες μαθητές στα ΑΕΙ και τις οικογένειές τους για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας ο κ. Αθανάσιος Παιδής, ο αναπληρωτής δήμαρχος Λαρισαίων κ. Γεώργιος Σούλτης, ο αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Ζαούτσος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Θεόδωρος Καφές, η πρόεδρος του Γριζάνου κα Ευανθία Κακαδιάρη, ο πρώην πρόεδρος Γριζάνου κ. Αχιλλέας Κακαδιάρης, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γριζάνου (Ο Βλύζας) η κ. Χρυσάνθη Μπακλαβά, ο δασάρχης Λάρισας κ. Αθανάσιος Μιχαήλ, ο διευθυντής Εταιρείας Ασφαλιστικών Υπηρεσιών κ. Αναστάσιος Κούτσικος και ο διευθυντής των ΚΤΕΛ Λάρισας κ. Βασίλειος Νεχαλιώτης. Την εκδήλωση συντόνιζε ο δημοσιογράφος κ. Γεώργιος Ρούστας.

Οι βραβευθέντες

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύθηκαν οι επιτυχόντες Γριζανίτες μαθητές στα ΑΕΙ της χώρας του έτους 2019: 1) Στάμου Αικατερίνη του Σπυρού, Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Βόλος. 2) Τσάτσου Χριστιάνα του Αποστόλου, Τμήμα Παιδαγωγικής Εκπαίδευσης, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Βόλος. 3) Τσιάμης Ευάγγελος του Γεωργίου, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Α.Π.Θ. Θεσσαλονίκη. 4) Ιγγέζου Χριστίνα του Βασιλείου, Τμήμα Χημείας – Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, 5) Καραμιχαηλίδου Αποστολία του Γεωργίου, Τμήμα Πολιτισμού και Δημιουργικών Μέσων και Βιομηχανιών, Βόλος. 6) Νεχαλιώτου Μαρία του Ελευθερίου, Τμήμα Φυσικής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Ιωάννινα. 7) Τέλλιος Βάιος του Δημητρίου, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, ΔΙ.ΠΑ.Ε. Σέρρες. 8) Τέλλιος Βάιος του Αριστοτέλη, Τμήμα Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, ΔΙ.ΠΑ.Θ. Σέρρες. 9) Τέλλιος Γεώργιος του Αριστοτέλη, Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Πέτρα. 10) Τέλλιος Χρήστος του Κωνσταντίνου, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Βόλος. 11) Γεώργιος Γιώρας του Περικλή, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, 12) Θεοχαρούλα Ελένη του Αθανασίου, Τμήμα Στατιστικής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 13) Λαδόπουλος Δημήτριος του Σωτηρίου, Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass