Βραβεία σε επιχειρήσεις που αριστεύουν

ΕΞΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΣΕ ΕΓΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΔΙΕΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2020 21:04

Έξι κορυφαίες παραγωγικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον νομό και που πρωτοστατούν στο εγχώριο και διεθνή χώρο με την καινοτόμα και εξωστρεφή δράση τους, επιβράβευσε χθες το Επιμελητήριο Λάρισας, στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης

κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που διεξήχθη για πρώτη φορά στον πολυχώρο «Θεσσαλία». Παρουσία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κων. Σκρέκα, του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κων. Αγοραστού, βουλευτών, αυτοδιοικητικών στελεχών, εκπροσώπων επιχειρηματικών φορέων και παραγωγικών τάξεων της περιοχής και μελών του επιχειρηματικού φορέα των μικρομεσαίων, η διοίκηση του Επιμελητηρίου απένειμε διακρίσεις στις «EXALCO», «COSMOS ALUMINIUM», «ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.», «ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ», «ΓΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΒΕΕ» και «MIKEL». Επιχειρήσεις που όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, με τη δυναμική και καινοτόμα στρατηγική επέκτασής τους σε εγχώριο και παγκόσμιο επίπεδο, διαδραματίζουν ηγετικό ρόλο στον κλάδο τους και λειτουργούν ως καταλύτης μιας ισχυρής και διατηρήσιμης ανάπτυξης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass