Electronet Β.Κ. Καζάνα

Εκπτώσεις έως και Μισοτιμής σε σκούπες και συστήματα σιδερώματος!

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2020 15:34

Για τρεις μέρες, οι σκούπες και τα συστήματα σιδερώματος έχουν την ΤΙΜΗΤΙΚΗ τους στην Electronet B.K. Καζάνα! Μεγάλες εκπτώσεις που φτάνουν έως και τη μισή τιμή για να βγεις «ατσαλάκωτος» και να καθαρίσεις μια και καλή!

Και στις σκούπες και τα συστήματα σιδερώματος, το μεγαλύτερο υπερκατάστημα της Θεσσαλίας αποτελεί τον Νούμερο 1 προορισμό. Τα καλύτερα μοντέλα σε σκούπες σάς περιμένουν στο καλύτερο κατάστημα με την καλύτερη τιμή! Επιλέξτε σκούπες τελευταίας τεχνολογίας που συνδυάζουν το ενεργειακά αποδοτικό σκούπισμα με τον άριστο καθαρισμό. Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ηλεκτρικές σκούπες, με και χωρίς σακούλα, κυκλωνικές, σκούπες stick αλλά και ποικιλία αξεσουάρ.

Επιπλέον, μια σειρά από συστήματα σιδερώματος τελευταίας τεχνολογίας, με σταθερά υψηλή απόδοση για να προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα απομακρύνοντας ακόμα και τις πιο επίμονες ζάρες.

Μόνο για τρεις ημέρες όλες οι σκούπες και τα συστήματα σιδερώματος διατίθενται σε προνομιακές εκπτώσεις που φτάνουν έως και τη Μισή Τιμή! Βρείτε όλες τις επώνυμες εταιρείες, όλα με 12 άτοκες δόσεις και ΟΛΑ ετοιμοπαράδοτα!

Συζητήστε τις ανάγκες σας με τους ενημερωμένους πωλητές της Electronet Β. Κ. Καζάνα κι εκείνοι θα σας προτείνουν αυτό που πραγματικά χρειάζεστε στην καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής!

Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass