Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2020 15:54

Συνέλευση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ-ΤΣΑ

Την ετήσια γενική συνέλευσή τους προγραμμάτισε η διοίκηση του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ-ΤΣΑ Λάρισας. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συνέλευση θα γίνει το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στα γραφεία του συλλόγου στις 12 το μεσημέρι. Σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί την 1η Φεβρουαρίου.

Αν πάλι αναβληθεί και τη δεύτερη φορά, η συνέλευση θα γίνει οριστικά στις 8 Φεβρουαρίου στο κέντρο «Δροσούλα» της Γιάννουλης, παράλληλα με την κοπή πίτας και την παρουσίαση της έκθεσης της ελεγκτικής επιτροπής.

* * *

Συνέλευση Τριτέκνων ν. Λάρισας

Έκτακτη γενική συνέλευση οργανώνει για αύριο Δευτέρα, ο Σύλλογος Τρίτεκνων ν. Λάρισας, στις 6 μ.μ. στο αμφιθέατρο του ΓΕΩΤ.Ε.Ε./ Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας Λάρισας (επί της οδού Καψούρη 4). Θέμα της είναι η τροποποίηση του ισχύοντος καταστατικού (άρθρο 17). Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί στις 30 Ιανουαρίου στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

* * *

Συνέλευση Συλλόγου «Οι Αγιοι Απόστολοι»

Το Δ. Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ν. Λάρισας «Οι Άγιοι Απόστολοι –Τίμιος Σταυρός», προσκαλεί τα μέλη του σε τακτική εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση η οποία θα γίνει την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 10:30 το πρωί σε αίθουσα του Ι.Ν. του Τιμίου Προδρόμου (Νικολοπούλου 9). Στη συνέλευση θα γίνουν οικονομικός απολογισμός και έκθεση πεπραγμένων του Δ.Σ. για το 2019, η ψήφισή τους, ο προγραμματισμός του 2020 και αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ. Σ. Οι αιτήσεις υποβολής υποψηφιοτήτων για το Δ. Σ. και την Ε. Ε. κατατίθενται στη γραμματέα του Δ. Σ., μέχρι και την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ενώ η συμμετοχή όλων των οικονομικά τακτοποιημένων μελών στη Γ.Σ. κρίνεται απαραίτητη.

* * *

Συνέλευση Στρατιωτικών Θεσσαλίας

Τα μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ) καλούνται σήμερα στις 11 π.μ. στην αίθουσα του πολυχώρου Bowling (στην οδό Βόλου) στη Λάρισα, να παραστούν στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση της ΕΣΠΕΘ. Μεταξύ άλλων θα συζητηθούν η επικύρωση και απολογισμός του έτους 2019, ο προϋπολογισμός έτους 2020, η έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής, τα πεπραγμένα έτους 2019, ενώ θα γίνει συζήτηση θεμάτων των μελών. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα συγκληθεί την επόμενη Κυριακή 26 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 στον ίδιο χώρο.

Όπως σημειώνεται από το ΔΣ του Συλλόγου «η προσέλευση όλων των μελών στη ΓΣ κρίνεται επιτακτική, καθόσον πρόκειται για το ανώτατο όργανο του Σωματείου μας αλλά είναι η ευκαιρία συνάθροισης, δημοκρατικού διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων. Τα μέλη θα μπορούν να ζητήσουν συμβουλές επί οικονομικών θεμάτων (π.χ. αναγνώριση πενταετίας υπηρέτησης σε μονάδες εκστρατείας κτλ) από τον οικονομικό συνεργάτη και επίτιμο πρόεδρο της ΕΣΠΕΘ, Ηλία Νατσιούλα».

* * *

Συνέλευση Σωματείου Μαγείρων

Τη γενική συνέλευσή τους πραγματοποιούν αύριο Δευτέρα 20 Ιανουαρίου τα μέλη του Σωματείου Μαγείρων ν. Λάρισας. Η συνέλευση θα γίνει στις 4.30 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

* * *

Σεμινάρια απεξάρτησης από τον τζόγο

Κύκλος σεμιναρίων με τίτλο «Η αντιμετώπιση της εξάρτησης από το τζόγο», θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, αποκλειστικά και μόνο σε ανθρώπους που νιώθουν ότι έχουν προβληματική σχέση με τα τυχερά παιχνίδια. Τα σεμινάρια οργανώνονται από το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Λάρισας και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Στο πλαίσιο των σεμιναρίων θα συζητηθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της εξάρτησης, οι δυσκολίες και οι τρόποι αντιμετώπισής και η αξία της αλληλοβοήθειας. Οσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, θα πρέπει πριν την έναρξη του, να πραγματοποιήσουν μία με δύο συναντήσεις γνωριμίας με τους κοινωνικούς επιστήμονες του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας Λάρισας, για να ενημερωθούν περισσότερο για το σεμινάριο και τους σκοπούς του. Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου και θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη18:00-20:00. Δηλώσεις συμμετοχής έως και αύριο Δευτέρα.

* * *

Ψάχνουν τους ιδιοκτήτες κλεμμένων ποδηλάτων

Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας ανακοινώνεται ότι στο Αστυνομικό Μέγαρο Βόλου, στη Νέα Ιωνία, φυλάσσεται αριθμός ποδηλάτων, τα οποία έχουν ανευρεθεί και παραδοθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου. Όποιοι πολίτες ενδέχεται να αναγνωρίσουν κάποια από αυτά τα ποδήλατα, παρακαλούνται να προσέλθουν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου, από Δευτέρα 20 Ιανουαρίου μέχρι και Παρασκευή 24 Ιανουαρίου και κατά τις ώρες (08.00-14.00) ή να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2421-076.957 και 2421-076.954, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass