Electronet Β.Κ. Καζάνα: Μεγάλες Εκπτώσεις στο ηλεκτρονικό φυλλάδιο!

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2020 15:16

Ψάχνετε για μεγάλες εκπτώσεις και μεγάλες προσφορές; Στην Electronet Β.Κ. Καζάνα θα τα βρείτε ΟΛΑ. Μπορείτε να δείτε όλες τις σούπερ προσφορές στο νέο ηλεκτρονικό φυλλάδιο που μόλις κυκλοφόρησε με ένα ΚΛΙΚ στο www.kazanas.gr!!!

Οι καλύτερες τιμές στις καλύτερες ηλεκτρικές συσκευές είναι μόνο στο μεγαλύτερο υπερκατάστημα ηλεκτρικών της πόλης μας. Μπείτε τώρα στο kazanas.gr και ανακαλύψτε στο ηλεκτρονικό φυλλάδιο όλες τις επώνυμες εταιρείες ηλεκτρικών στις καλύτερες τιμές και με έως 12 άτοκες δόσεις και φυσικά ΟΛΑ ετοιμοπαράδοτα.

Ό,τι κι αν ψάχνετε με ένα κλικ είναι μπροστά στα μάτια σας. Οικιακές ηλεκτρικές συσκευές όπως ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια πιάτων, πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια, σκούπες, σίδερα, κουζινομηχανές, οικιακά σκεύη, μικροσυσκευές και αξεσουάρ, κερδίζουν καθημερινά τους καταναλωτές, οι οποίοι εμπιστεύονται και επιλέγουν και σε αυτές τις εκπτώσεις το δικό τους κατάστημα. Στον τομέα της ψυχαγωγίας η Electronet B.K. Καζάνα προσφέρει την απόλυτη εμπειρία θέασης με τηλεοράσεις led, smart, 4K και πρωτοποριακές λειτουργίες.

Ρωτήστε τους εξειδικευμένους πωλητές του καταστήματος, οι οποίοι θα σας προτείνουν προϊόντα με την ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής που θα καλύψουν κάθε απαίτηση.

Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ, www.kazanas.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass