Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2020 15:04

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Λαρισαίων

Συνεδριάζει σήμερα Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Λαρισαίων στις 2.30 το μεσημέρι. Μεταξύ άλλων θα συζητηθούν τα εξής: Αποδοχή απόφασης ένταξης – χρηματοδότησης της πράξης με τίτλο «ανάδειξη μονοπατιού στην παραπήνεια περιοχή Τερψιθέας» στο Πρόγραμμα ΠΑΑ 2014 -2020 – ΜΕΤΡΟ 19: «CLLD– LEADER», αποδοχή απόφασης ένταξης – χρηματοδότησης της πράξης με τίτλο «αναβάθμιση παιδικών χαρών οικισμού Κουλουρίου και δημοτικής ενότητας Κοιλάδας» Πρόγραμμα ΠΑΑ 2014 -2020 – ΜΕΤΡΟ 19: «CLLD – LEADER» κ.ά.

-----------------

 

Ψηφίζεται ο Προϋπολογισμός στον Δήμο Φαρσάλων

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, με δύο διαφορετικές συνεδριάσεις, μεθαύριο Πέμπτη 30 Ιανουαρίου.

Η πρώτη συνεδρίαση θα γίνει στις 7:30 μ.μ., με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την έγκριση Προϋπολογισμού του Δήμου Φαρσάλων, οικονομικού έτους 2020, ενώ στις 8:30 μ.μ. θα ακολουθήσει τακτική συνεδρίαση με 4 θέματα ημερήσιας διάταξης.

-----------------

 

Συνέλευση του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων

Η ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων Π.Ε. Λάρισας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ., στον 2ο όροφο του Εμπορικού Επιμελητήριου Λάρισας με θέματα τον ετήσιο απολογισμό (οικονομικό και έργου), τη νέα αδειοδότηση- μοριοδότηση των καταλυμάτων, τη συμμετοχή σε εκθέσεις και το καλάθι πρωινού.

-----------------

 

«Βασιλεύουν» σήμεραοι «Φίλοι της Πινακοθήκης»

ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΤΩΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥ ΛΕΚΚΑ ΚΑΙ ΡΟΥΛΑΣ ΣΙΛΙΝΤΖΗ «ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ»

Ο Σύλλογος «Φίλοι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας - Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σήμερα Τρίτη και ώρα 6 μ.μ. στη Βιβλιοθήκη της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας- Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα προβληθεί για πρώτη φορά στο κοινό το φωτογραφικό οδοιπορικό των Αδριανού Λέκκα και Ρούλας Σιλιντζή με τίτλο «Από τη Λάρισα στο Ιράν», διάρκειας 75 λεπτών, με παράλληλο σχολιασμό.

Ο Αδριανός Λέκκας και η Ρούλα Σιλιντζή περιγράφουν χαρακτηριστικά το οδοιπορικό τους: «Ήταν Ιούνιος του 2019, όταν ξεκινήσαμε το ταξίδι μας αυτό. Ένα ταξίδι σε μια χώρα «δύσκολη» τουριστικά, αλλά ταυτόχρονα συναρπαστική...».

Πρόγραμμα εκδήλωσης

18:00 Προσέλευση, παρουσίαση συλλεκτικής κάρτας μέλους 2020 (χορηγός: Playhouse Atelier), ανανέωση συνδρομών και εγγραφή νέων μελών

18:30 Προβολή και σχολιασμός του φωτογραφικού οδοιπορικού των Αδριανού Λέκκα και Ρούλας Σιλιντζή «Από τη Λάρισα στο Ιράν» (διάρκεια: 75 λεπτά)

19:45 Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

-----------------

 

Εκλογές στην Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας μεθαύριο Πέμπτη 30 Ιανουαρίου και ώρα 6.30 μ.μ. στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο. Θέματα που θα απασχολήσουν τη συνέλευση είναι:

-Απολογισμός του απερχόμενου συμβουλίου.

-Οικονομικός απολογισμός.

-Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.

-Αρχαιρεσίες για νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Οσοι ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει να την καταθέσουν μέχρι σήμερα Τρίτη 28 Ιανουαρίου, ημέρα προβολής της ταινίας «Υπάρχει θεός, τ’ όνομά της είναι Πετρούνια» στο «Χατζηγιάννειο».

Το παρόν διοικητικό συμβούλιο καλεί τα μέλη να παρευρεθούν στη συνέλευση και να ανανεώσουν τη συνδρομή τους, αλλά και τους φίλους του ποιοτικού κινηματογράφου να εγγραφούν στην Κινηματογραφική Λέσχη, έτσι ώστε το Συμβούλιο να κάνει τον καλύτερο προγραμματισμό των ταινιών αλλά και των άλλων εκδηλώσεων. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6987-143.893.

-----------------

 

Συνέλευση στην Παιδική Στέγη

Γενική συνέλευση πραγματοποιεί το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Ελληνική Μέριμνα – Παιδική Στέγη Λάρισας», την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Παιδικής Στέγης (31ης Αυγούστου 36).

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι: Απολογισμός πεπραγμένων, οικονομικός απολογισμός, έγκριση του οικονομικού απολογισμού, απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. από πάσα διαχειριστική ευθύνη και προϋπολογισμός-προγραμματισμός Δραστηριοτήτων. Σε περίπτωση μη απαρτίας η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου στην Παιδική Στέγη στις 6.30 το απόγευμα.

-----------------

 

Εκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αλκαζάρ

Εκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αλκαζάρ θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, ενώ οι υποψηφιότητες θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι αύριο Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στις 7 μ.μ. Ο Δήμος Λαρισαίων εντός των ημερών θα αποφασίσει ποια Παρασκευή θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά στην οδό Καλλοδίκη στη συνοικία.

-----------------

 

Δικαιολογητικά για το επίδομα αεροθεραπείας

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά αεροθεραπείας θα πρέπει να καταθέσουν τα μέλη της Ένωσης Αναπήρων και Θυμάτων Στρατιωτικών Υπαξιωματικών Οπλιτών Στρατού Ξηράς, Αέρος και Θαλάσσης του Ν. 1370/44. Η κατάθεση πρέπει να γίνει έως τις 26 Μαρτίου 2020 (έχει 10ετή ισχύ) στο 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο μέσω το γραφείου της Ένωσης επί της οδού Παπαναστασίου 33α και στο τηλέφωνο 2410-535.197. Όσοι δεν καταθέσουν τα χαρτιά τους δεν θα λάβουν το επίδομα αεροθεραπείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass