Οι Αστυνομικοί Γειτονιάς στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΗ»

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2020 16:30

Τον χώρο του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΗ» επισκέφθηκαν οι Αστυνομικοί Γειτονιάς . Συγκεκριμένα, οι κύριοι Αρχιφύλακες Μπότας Παναγιώτης και Γκιούρκης Κωνσταντίνος, μίλησαν στα παιδιά για τους κινδύνους στο διαδίκτυο, για τα τροχαία ατυχήματα και γενικά έδωσαν συμβουλές για την ασφάλειά τους.

Συζήτησαν με τα παιδιά, δείξανε επιμορφωτικά και διδακτικά βίντεο σχετικά με τα παραπάνω θέματα, εξηγήσανε τον ρόλο τους στην κοινωνία και μεταφέρανε στα παιδιά μας το μήνυμα: «Ο αστυνομικός είναι φίλος μου και με βοηθάει».

Τα παιδιά για να τους ευχαριστήσουν, τους δωρίσανε τα κολάζ που δημιουργήσανε μόνοι τους, στο πλαίσιο της θεματικής εβδομάδος «Επαγγέλματα» και συγκεκριμένα για το επάγγελμα «Αστυνομικός».

«Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΗ», στόχο έχει την καθημερινή ενασχόληση των παιδιών με δημιουργικά και νέα αντικείμενα. Επιθυμία μας είναι να φιλοξενούμε στον χώρο μας ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά μας νέες γνώσεις και εμπειρίες και πάνω απ’ όλα, να τα προσφέρουν με αγάπη και χαμόγελο.

Για τους παραπάνω λόγους, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τους αρχιφύλακες Π. Μπότα και Κ. Γκιούρκη, να δώσουμε συγχαρητήρια για το τεράστιο έργο που επιτελούν και να τους ευχηθούμε να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με χαμόγελο, όπως σε εμάς» αναφέρει η διοίκηση του ΚΔΑΠ σε ανακοίνωσή της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass