Ερώτηση για τις παρεμβάσεις στην οδό Βόλου

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ ΣΤΟΝ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2020 16:41

Το ζήτημα που αφορά στην οδό Βόλου και τα τροχαία ατυχήματα, που σημειώνονται σε αυτή, έθεσε με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλή, η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής Άννα Βαγενά, επισημαίνοντας:

«Έντονη ανησυχία έχει δημιουργήσει στους κατοίκους της Λάρισας η πυκνότητα των τροχαίων ατυχημάτων και πολλές φορές δυστυχημάτων που έχουν σημειωθεί στην οδό Βόλου. Η συγκεκριμένη οδός αποτελεί πολυσύχναστο δρόμο για οχήματα και πεζούς, που εγκυμονεί πολλούς κινδύνους, καθώς είναι επίσης και δρόμος διέλευσης βαρέων οχημάτων. Πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής είναι η ολοκλήρωση του Δακτυλίου «Περιφερειακή Τρικάλων – Γέφυρα Βιοκαρπέτ – Οδός Βόλου», καθώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος, προκειμένου να διοχετευτούν τα βαρέα οχήματα εκτός του αστικού ιστού. Επιπλέον αιτήματα των κατοίκων της περιοχής αποτελούν τόσο ο χαρακτηρισμός της Λεωφόρου Καραμανλή ως αστικού δρόμου όσο και η αποσυμφόρηση της οδού Βόλου. Λύση και στα δύο αυτά αιτήματα αποτελεί η ολοκλήρωση της Περιφερειακής Οδού της Λάρισας με τη σύνδεση Βόλου – Κόμβου Βιοκαρπέτ – Περιφερειακή Τρικάλων.

Το ζήτημα χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, καθώς εκατοντάδες μαθητές διασχίζουν καθημερινά τον συγκεκριμένο δρόμο, προκειμένου να φτάσουν στα δύο μεγάλα σχολεία της περιοχής. Κατόπιν των ανωτέρω ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός: Σε ποιες ενέργειες σκοπεύει να προβεί για να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα στην οδό Βόλου; Είναι στις άμεσες προτεραιότητες του Υπουργείου να ολοκληρωθεί η Περιφερειακή Οδός της Λάρισας με τη σύνδεση Βόλου – Κόμβου Βιοκαρπέτ – Περιφερειακή Τρικάλων, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας;».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass