Ευχές για συναίνεση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2020 15:42

Ευχές για συναίνεση και μηνύματα στην πρώτη για το 2020 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, στην καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του σώματος.

Ανοίγοντας τη συνεδρίαση, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Θανάσης Ζιώγας ευχήθηκε υγεία για τη νέα χρονιά.

Με τη σειρά του, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας τόνισε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι υγεία σε όλους και δημιουργική χρονιά. Το 2020 να είναι χρόνος με τις μεγαλύτερες δυνατές συναινέσεις στη λήψη των αποφάσεων που αφορούν στο παρόν και το μέλλον του Δήμου μας. Ως δημοτικοί σύμβουλοι γνωρίζετε τον ρόλο σας και θα λειτουργήσετε με ευσυνειδησία, ακεραιότητα και με όλη την καλή διάθεση για να βρούμε λύσεις στα χρονίζοντα, μικρά και μεγάλα προβλήματα του Δήμου».

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας – πρ. δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου ανέφερε: «Καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Το 2020 να είναι μια χρονιά παραγωγική για τον τόπο μας, μια καινούργια χρονιά με αισιοδοξία, υποσχόμενη πολλά και βασιζόμενη και στη συνεργασία. Εδώ βρισκόμαστε για να προσφέρουμε όλοι για το καλύτερο του τόπου. Θεωρώ ότι από τη μεριά που βρίσκεται ο καθένας, μπορεί να προσφέρει. Από την ώρα που υπάρχει η διάθεση για συναίνεση και συνεργασία, εμείς είμαστε πρόθυμοι να παρέχουμε τις εμπειρίες μας ώστε να μπορέσουμε να φέρουμε κάτι καλύτερο για τον τόπο».

Ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Καρανίκας («Ένας Δήμος για όλους») ευχήθηκε για καλή και δημιουργική χρονιά, ενώ ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας(«Λαϊκή Συσπείρωση») Δημήτρης Αβρανάς ανέφερε: «Καλή χρονιά με αισιοδοξία και αγώνες για τους δύσκολους καιρούς που έχουμε μπροστά μας. Ο λαός να οργανώσει την πάλη του για να αντισταθεί στη δύσκολη κατάσταση που βιώνει».

Τέλος, ο πρωτοσύγκελος της Ι. Μητρόπολης Ελασσώνος – αρχιμανδρίτης π. Βησσαρίων Καραλάσκος, που ευλόγησε τη βασιλόπιτα, μετέφερε τις εγκάρδιες και πατρικές ευχές του μητροπολίτη Ελασσώνος κ. Χαρίτωνος και «κατέθεσε» χαρακτηριστικά: «Ευχές για υγεία και οικογενειακή ευτυχία σε όλους. Το 2020 να είναι το έτος που θα δούμε τις περισσότερες συναινέσεις στα μεγάλα προβλήματα του τόπου μας. Να είναι χρονιά που θα σηματοδοτήσει πολλές δράσεις και πολλές πρωτοβουλίες από όλες τις παρατάξεις για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τους νέους στον τόπο μας, αυτό το μεγάλο κεφάλαιο του τόπου. Να είναι χρονιά πραγματικών και ουσιαστικών αγώνων για το κοινό καλό, για το δίκαιο όλων των ανθρώπων. Το 2020 να δούμε αυτή την πόλη και αυτή την επαρχία λίγο πιο ψηλά, λίγο πιο όμορφα, λίγο πιο δυνατά, όσον αφορά στους ανθρώπους που δυσκολεύονται, τους ανθρώπους που μας χρειάζονται όλους, και τον Δήμο και την Εκκλησία, στην καθημερινότητα τους, στις ανάγκες τους, στις δυσκολίες τους».

Ακολούθησε η διανομή της βασιλόπιτας στους δημοτικούς συμβούλους, στους υπαλλήλους, στους πολίτες που παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση και βέβαια στους εκπροσώπους των τοπικών Μ.Μ.Ε.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass