«Στην υγεία δεν έχουν θέση οι συγκρούσεις…»

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ 5Ης ΥΠΕ *ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2020 16:44

Ομοψυχία και σύμπνοια κατά την άσκηση των καθηκόντων τους συνέστησε χθες στους υπαλλήλους της 5ης ΥΠΕ ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στη διάρκεια σύντομου χαιρετισμού του ο κ. Ιερώνυμος επισήμανε ότι η υγεία είναι υπέρτατο ανθρώπινο αγαθό και ως εκ τούτου δεν έχουν θέση οι προσωπικές και πολιτικές συγκρούσεις, για να προσθέσει ότι πρόκειται για χώρο που προσφέρεται στην «ανθρωποφαγία των μέσων ενημέρωσης» με αποτέλεσμα να είναι εύκολο για όσους τον υπηρετούν να αποκαρδιωθούν.

Γι’ αυτό ευχήθηκε στους υπάλληλους να έχουν δύναμη και αντοχή και να επιδεικνύουν αποφασιστικότητα στην εφαρμογή των αποφάσεων, για να καταλήξει ότι οι υγειονομικές συνθήκες της 5ης ΥΠΕ δείχνουν ότι τα πράγματα πάνε καλά, αλλά μπορούν να γίνουν και καλύτερα. Τέλος, ευχαρίστησε τον διοικητή κ. Φώτη Σερέτη, για την τιμητική πρόσκληση και συνεχάρη όλη τη Διοίκηση για τη συνεργασία και την προσφορά τους στον τόπο μας.

Προηγουμένως, ο κ. Ιερώνυμος είχε ολιγόωρη συνάντηση με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτη Σερέτη στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν τόσο η κατάσταση της υγείας στην περιοχή της Θεσσαλίας όσο θέματα κοινού ενδιαφέροντος, επιβεβαιώνοντας την αποφασιστικότητα των δύο πλευρών για συνέχιση και εμβάθυνση της συνεργασίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass