Κόβουν πίτα και χορεύουν…

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2020 15:09

-Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΤΑ ΠΕ Λάρισας θα πραγματοποιήσει κοπή πίτας και τον ετήσιο χορό του αύριο Σάββατο και ώρα 1 μ.μ. στην ταβέρνα «Μεζέ-μεζέ» στον λόφο του Φρουρίου.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους θα κόψουν σύλλογοι και φορείς του Δήμου Κιλελέρ αύριο με το εξής πρόγραμμα:

Αύριο Σάββατο

11 π.μ. Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Διλόφου στο κοινοτικό κατάστημα.

6 μ.μ. Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Προσφύγων Νέας Λεύκης στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου Νέας Λεύκης.

6 μ.μ. Η Πανελλήνια Οργάνωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (ΠΟΑΕΑ) του Παραρτήματος Νίκαιας στο κατάστημα «Ηδιστον» στην Κεντρική πλατεία της Νίκαιας.

7 μ.μ. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Μελισσοχωρίου «ΜΕΛΙΝΑ» στην ταβέρνα «Σαλονάκι» στην πλατεία του χωριού.

7.30 μ.μ. Το ΚΑΠΗ Γαλήνης στην αίθουσα του ΚΑΠΗ.

-Ο Σύλλογος Λιβαδιωτών Λάρισας «Γεωργάκης Ολύμπιος» θα κόψει την πίτα του αύριο Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 8.30 μ.μ. στο κέντρο «Λιόγερμα».

-Την ετήσια χοροεσπερίδα του πραγματοποιεί ο Κυνηγετικός Σύλλογος Επαρχίας Ελασσόνας, αύριο Σάββατο, στις 9 το βράδυ, στο κέντρο «ΦΑΝΤΑΣΙΑ» της Ελασσόνας. Η διοίκηση του συλλόγου υπόσχεται μία παραδοσιακή κυνηγετική βραδιά με λαϊκοδημοτική ορχήστρα (Σμόλικας Κώστας: κλαρίνο, Τόρης Βαγγέλης, Τράσιας Φώτης, Μπέλλου Μαρία: τραγούδι) και πλούσια λαχειοφόρο. Για κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι τηλεφωνούν στο 6979 675513(κ. Μάκης Σαμαράς).

-Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλικίου θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό του αύριο Σάββατο και ώρα 8 μ.μ. στο «Κτήμα Χαμορούσου» στα Φάρσαλα.

-Η ΕΑΑΣ/Παράρτημα Λάρισας διοργανώνει αύριο Σάββατο και ώρα 8.30 μ.μ., την ετήσια χοροεσπερίδα κοπής βασιλόπιτας και τη βράβευση των αριστούχων μαθητών, έτους 2018-19, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουρών Λάρισας με πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα. Οι δηλώσεις συμμετοχής και η παραλαβή των προσκλήσεων θα γίνονται στη ΛΑΦ Λάρισας, τηλέφωνο 2410.993.666.

-Ο Σύλλογος Ανατολιτών «Ιωάννης ο Πρόδρομος» θα πραγματοποιήσει την ετήσια χοροεσπερίδα του αύριο Σάββατο στις 9 το βράδυ στο κέντρο «Palladium» με ζωντανή μουσική

-Την αγιοβασιλόπιτά του θα κόψει ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Θωμά αύριο Σάββατο και ώρα 8 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο του 26ου Δημοτικού Σχολείου. Στην εκδήλωση θα εμφανιστούν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, ενώ μουσική θα παίξει λαϊκοδημοτική ορχήστρα που αποτελούν οι: Γιώργος Αραμπατζής (κλαρίνο), Γιάννης Τσιούγκος (τραγούδι-κιθάρα), Στέλιος Αθανασούλης (μπουζούκι-τραγούδι), Κώστας Αντωνίου (πλήκτρα).

-Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει ο Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Λάρισας αύριο Σάββατο και ώρα 8.30 μ.μ. στην αίθουσα δεξιώσεων «Κτήμα Πισίνα» (5ο χλμ Λάρισας-Τρικάλων). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει βράβευση των μαθητών που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2019.

-Η Λέσχη 75 κόβει πίτα αύριο Σάββατο στις 9 μ.μ. στο κέντρο «Εν Λαρίση».

-Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γυρτώνης «Ο Γύρτων» θα κόψει τη βασιλόπιτα αύριο Σάββατο και ώρα 8.30 μ.μ. στην ταβέρνα «Το Πέτρινο» στη Γυρτώνη.

Μεθαύριο Κυριακή

- Την πρωτοχρονιάτικη πίτα θα κόψει μεθαύριο Κυριακή στις 11 π.μ. το ΚΑΠΗ Χάλκης στο κτίριο της παλιάς Κοινότητας.

- Την πρωτοχρονιάτικη πίτα θα κόψει μεθαύριο Κυριακή στις 11.30 π.μ. ο Σύλλογος Γυναικών Ζαππείου στην αίθουσα του Συλλόγου.

-Ο Σύνδεσμος Πελοποννησίων Ν. Λάρισας «Ο Μοριάς» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του μεθαύριο Κυριακή και ώρα 11 π.μ. στο ξενοδοχείο «Διόνυσος». Θα ακολουθήσει βράβευση των αριστούχων μαθητών Δημοτικού-Γυμνασίου και Λυκείου των μελών του Συνδέσμου.

-Ο Σύλλογος Φίλων του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας κόβει πίτα μεθαύριο Κυριακή στις 11.30 π.μ. στον χώρο του Μουσείου. Θα περιλαμβάνει και μουσικό πρόγραμμα με την πιανίστα Φρόσω Κτιστάκη και την Ελένη Γκατζά στο τραγούδι. Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου αλλά και όσοι άλλοι το επιθυμούν να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

-Ο Σύλλογος Κεντρικής Ελλάδος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις ΙΑΣΩ θα πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μεθαύριο Κυριακή και ώρα 11:30 το πρωί στο ξενοδοχείο «Divani Palace».

-Εκδήλωση για την κοπή της πίτας του διοργανώνει μεθαύριο Κυριακή στη 1 το μεσημέρι, ο Σύλλογος Οικογένειας και Φίλων του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο «Principal Hall» (5ο χλμ. Λάρισας – Φαλάνης).

-Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Μεσαγγάλων θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και θα πραγματοποιήσει τη γενική του συνέλευση μεθαύριο Κυριακή και ώρα 11 π.μ. στην ταβέρνα «Καράβια».

-Τα όγδοα γενέθλιά τους θα γιορτάσουν οι «Ενεργοί Πολίτες» Λάρισας μεθαύριο Κυριακή στη 1 μ.μ. στο κέντρο Διασκέδασης «Κιβωτός» (Βερμίου 2 πίσω από το γήπεδο του Αλκαζάρ). Στην εκδήλωση θα κοπεί και η πρωτοχρονιάτικη πίτα του κινήματος. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6985-934.264 Νταλώσης Γιάννης, 6974-091.819 Καλούδη Εύη.

-Την πρωτοχρονιάτικη πίτα θα κόψει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αγιάς μεθαύριο Κυριακή, στη 1 μ.μ., στην οικογενειακή ταβέρνα «Νιβόλιανη» στο Μεγαλόβρυσο Αγιάς.

-Εκδήλωση στο πλαίσιο της οποίας θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα διοργανώνει η 8η ΕΜΑΚ Λάρισας. Η εκδήλωση θα γίνει μεθαύριο Κυριακή στις 6 το απόγευμα, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας.

-Ο Γ.Σ. Σκάκι Φαρσάλων θα κόψει βασιλόπιτα μεθαύριο Κυριακή στις 11 π.μ. στη σκακιστική λέσχη (ισόγειο δημαρχείου).

-Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Λαρισαίων Σιδηροδρομικών «Ο Άγιος Φίλιππος» και ο Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου κόβουν την πίτα τους μεθαύριο Κυριακή στη 1 το μεσημέρι, στο κέντρο «Χρυσό Τζάκι».

-Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Λάρισας και Περιχώρων θα πραγματοποιήσει το χορό και την κοπή τις πίτας του μεθαύριο Κυριακή στις 12μ. στο «Κτήμα Βερσαλίες» (5ο χλμ Λάρισας-Αμπελώνα).

-Συνεστίαση με κοπή πίτας θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Θρακών «Ο Δημόκριτος» μεθαύριο Κυριακή και ώρα 12.30 στις «Μουσικές Διαδρομές» (Κενταύρων 2). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν πληροφορίες στα τηλέφωνα 2410.623.472, 6976.167.109.

-Η Φιλοτελική Ενωση Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτας της μεθαύριο Κυριακή στις 11 π.μ. στον 3ο όροφο του Επιμελητηρίου Λάρισας (Παπακυριαζή 44).

-Ο Σύλλογος Συνταξιούχων της Αγροτικής Τράπεζας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου και ώρα 12 μ. στο μεζεδοπωλείο «Φιλελλοίνων» στον λόφο του Φρουρίου.

-Ο Όμιλος Φίλων της Θεσσαλικής Ιστορίας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ» (6ος όροφος). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το ντοκιμαντέρ του αντιπροέδρου του Ομίλου κ. Βασίλη Τσολάκη με θέμα «Οι τοιχογραφίες του καθολικού της Παναγίας Ολυμπιώτισσας». Η είσοδος είναι ελεύθερη και στα μη μέλη.

-Οι συνταξιούχοι του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου και ώρα 4 μ.μ. στο κέντρο Φρούριο.

-Η Ενωση Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών Λάρισας «Λαρισαϊκός» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου και ώρα 12 μ. στη Λέσχη Σιδηροδρομικών Λάρισας (στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λάρισας).

-Ο Σύνδεσμος Καρδιοπαθών «Ο Αγιος Αχίλλιος» θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό του και θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου και ώρα 7.30 μ.μ. στο κέντρο «Φιλελλοίνων» στο Φρούριο. Τηλέφωνα πληροφοριών: 2410-615.248, 2410-615.261, 2410-616.609.

- Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει ο Σύλλογος Τριτέκνων Επαρχίας Ελασσόνας «Όλυμπος» την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ, στο καφέ «Μουσική Σκηνή» στην Ελασσόνα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν τα παιδιά των τρίτεκνων οικογενειών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

-Ο Ανθρωπιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος ΦΙΛΟΤΗΣ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου και ώρα 9 .μ.μ, στην ταβέρνα "Το ψηστήρι". Θα μιλήσουμε για το ανθρωπιστικό έργο του συλλόγου και για την τελευταία αποστολή στην Αφρική (Τανζανία).

-Η Πανθεσσαλική Ένωση Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας κόβει πίτα το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 8:30 μ.μ. στο κέντρο «Η Αυλή του Αβέρωφ», στην πλατεία του Αβέρωφ.

- Τον ετήσιο χορό του θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Μικρασιατών Ελασσόνας, στο κέντρο «ΦΑΝΤΑΣΙΑ» στην Ελασσόνα. Για το κέφι και τη διασκέδαση θα φροντίσουν η Φανή Μπαρμπή στο τραγούδι, ο Ρήγας Μακρόπουλος στο βιολί, ο Ζήσης Γεωργαλιός στο κανονάκι, ο Χρήστος Καλαμπούκας στην κιθάρα και ο Γιώργος Κατσάρας στα κρουστά. Ώρα έναρξης στις 9 το βράδυ. Τηλέφωνο για κρατήσεις 6979-675.513.

-Ο Σύλλογος Απανταχού Κρυοβρυσιτών «Ξένιος Ζευς» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου και ώρα 9 μ.μ. στο κέντρο δεξιώσεων «Νεράιδα» (3ο χλμ Αμπελώνα-Λάρισας).

-Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας κόβει την πίτα του για το 2020 και προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων (νηπιαγωγούς, δασκάλους, καθηγητές), εν ενεργεία ή συνταξιούχους, Δημόσιου ή Ιδιωτικού τομέα, αλλά και τους φίλους που υποστηρίζουν τις δράσεις του ΠΟΚΕΛ, το Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου, στις 7 το βράδυ, στο «Κτήμα Έλενα», στο 7ο χιλιόμετρο Λάρισας - Αμπελώνα.

Θα γίνει κλήρωση της λαχειοφόρου, που περιλαμβάνει πολλά δώρα, προσφορά από καταστήματα, φίλους και συναδέλφους εκπαιδευτικούς. Τη μουσική επιμέλεια έχει ο Dj Danny (Δανιήλ Μέτσιος). Πληροφορίες: Αργύρης Γιουρούκης ή Ευδοκία Ποιμενίδου, τηλέφωνα 6957-509469 και 6974-578900, αντίστοιχα.

-Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος των Λαρισαίων Αγιοργητών Καρδίτσας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 10.30 π.μ. στην Αίθουσα του Συλλόγου (Βενιζέλου 153).

-Ο Πανελλαδικός Σύλλογος Συνταξιούχων ΔΕΗ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 1 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Mouzaki Pallas» στο Μουζάκι. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους και να αναζητούν πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6972-501.024, 6979-817.950 και 6944-270.477. Τα λεωφορεία που θα μεταφέρουν τον κόσμο θα αναχωρήσουν από τη ΔΕΗ (Καρδίτσης και Αμοργού) την Κυριακή στις 10 π.μ.

-Ο Σύλλογος Σερραίων Νομού Λάρισας ενημερώνει και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην κοπή της βασιλόπιτας - χοροεσπερίδας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 12.30 στο κέντρο διασκέδασης «Ανεμόμυλος» (7ο χλμ Λάρισας - Φαλάνης), με πλήρες μενού, παραδοσιακή μουσική, λουκάνικα Τζουμαγιάς, ακανέδες, βασιλόπιτα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Παπαδόπουλος Δημήτρης 6983-500414 και Αναστασιάδης Αθανάσιος 6976-604411, Χατζηωαννίδης Θεόδωρος 6936-975701.

- Η Ομάδα Συνεργασίας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού διοργανώνει αποκριάτικη βραδιά στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στις 7μ.μ.

-Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Λάρισας διοργανώνει την ετήσια χοροεσπερίδα του και κοπή της βασιλόπιτας το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου και ώρα 8μ.μ. στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν να προμηθευθούν έγκαιρα κάρτες εισόδου από το γραφείο του Συνδέσμου, Κύπρου 80, τηλέφωνα 2410-532101 και 6936-967174.

-Ο Σύλλογος Συνταξιούχων προσωπικού Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων, κόβει πίτα την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στο κοσμικό κέντρο «Κτήμα Βερσαλίες» (5ο χλμ Λάρισας-Αμπελώνα).

-Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Βελίκας «Μελίβοια», κόβει πίτα την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020, στις 12 π.μ. στο Stella By The Sea (πρώην Δημοτικό Αναψυκτήριο), στη παραλία της Σωτηρίτσας.

-Ο Μορφωτικός Σύλλογος Όσσας θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό και την κοπή της βασιλόπιτας το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και ώρα 8.μ.μ. στην οικογενειακή ταβέρνα του Στέλιου Τσαπλέ στην Όσσα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass