Επίσκεψη του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Τόσκα στο δήμαρχο Λαρισαίων

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2015 11:15

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Τόσκας, που βρέθηκε στη Λάρισα με αφορμή την αντικατάσταση της διοίκησης της Ταξιαρχίας Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπης που εδρεύει στον Τύρναβο, επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής στο γραφείο του, το δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη.

Στη συνάντηση έγινε εκτενής συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις και την κατάσταση που διαμορφώνεται στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις αναγκαίες ρυθμίσεις στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του Δήμου .

Παράλληλα συζητήθηκε το θέμα των στρατιωτικών εγκαταστάσεων στον Δήμο, έγινε ενημέρωση του υφυπουργού για τις πιο συγκεκριμένες πλέον προτάσεις που επεξεργάζονται οι υπηρεσίες του Δήμου, μετά την συνάντηση με το γραφείο αξιοποίησης της περιουσίας του Υπουργείου και το έγγραφο του δημάρχου Λαρισαίων προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας. Ο υφυπουργός εξέφρασε τη ειλικρινή διάθεση του για προώθηση του θέματος μέσα σε πνεύμα συνεργασίας και στη βάση του αμοιβαίου συμφέροντος.

Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο αντιδήμαρχος πολεοδομίας κ Δημήτρης Μαβίδης και ο δημοτικός σύμβουλος κ Μάνθος Σαρρής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass