«Ακαπνα» τα δημοτικά κτίρια στα Φάρσαλα

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2020 15:16

Την κατάρτιση σχεδίου αποτροπής καπνίσματος σε όλες τις κτιριακές δομές του Δήμου Φαρσάλων, αποφάσισε ο δήμαρχος Φαρσάλων Μάκης Εσκίογλου, με στόχο την απαγόρευση, την προστασία και προαγωγή της δημόσιας υγείας μέσω της αποτροπής των δυσμενών επιδράσεων του καπνίσματος, αλλά της προστασίας της υγείας όλων των εργαζομένων και του εξυπηρετούμενου κοινού του Δήμου.

Συγκεκριμένα, απαγορεύεται το κάπνισμα και η κατανάλωση προϊόντων καπνού σε κάθε κτιριακή δομή του Δήμου Φαρσάλων, σε κάθε χώρο εργασίας και αναμονής. Οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών θα ελέγχουν και θα μεριμνούν για την άμεση απομάκρυνση από όλους τους χώρους ευθύνης τους (γραφείων, διαδρόμων κλπ) των σταχτοδοχείων. Θα οριστούν υπάλληλοι και γενικός υπεύθυνος για την εφαρμογή του σχεδίου, ανά δημοτικό κτίριο (συμπεριλαμβανομένων των κτιρίων των υπηρεσιών των αποκεντρωμένων), οι οποίοι θα επιβλέπουν τον χώρο και θα ανταποκρίνονται σε διαμαρτυρία υπαλλήλων και πολιτών για την πραγματοποίηση παράβασης, ενώ επίσης θα τοποθετηθεί η ειδική σήμανση απαγόρευσης καθώς και ειδικός αριθμός 1142. Σε κάθε Κοινότητα του Δήμου Φαρσάλων, ως υπεύθυνος διαχείρισης/εφαρμογής του σχεδίου αποτροπής καπνίσματος, θα ορίζεται ο εκάστοτε πρόεδρος.

ΦΑΡΣΑΛΑ Γραφείο («Ε»)

Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass