Υγεία, πρόοδο και ευημερία

ΕΥΧΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2020 15:44

Ευχές από καρδιάς αντάλλαξαν η πρόεδρος Ρουσοπούλου Μαρία, η έφορος Χατζούλη Κατερίνα, τα στελέχη και τα μέλη του Τοπικού Τμήματος Λάρισας του ΣΕΟ, με τους γονείς, κόβοντας την καθιερωμένη βασιλόπιτα.

Τα Αστέρια και τα Πουλιά εξέφρασαν με τον δικό τους τρόπο όσα θέλουν να περιλαμβάνει η νέα χρονιά όπως αγάπη, υγεία, πρόοδο και ευημερία. Οι Οδηγοί μέσα από έξυπνα δίστιχα παρουσίασαν τη συνταγή της επιτυχίας για μια γευστική βασιλόπιτα και γλυκιά χρονιά, ενώ οι Μεγάλοι Οδηγοί μέσα από αποφθέγματα και ρήσεις φιλοσόφων και λογοτεχνών τόνισαν τη σπουδαιότητα της ποιοτικής αξιοποίησης του χρόνου και της κάθε ημέρας του νέου έτους. Η τοπική έφορος και η πρόεδρος αναφέρθηκαν στους στόχους της νέας χρονιάς και στις προσπάθειες των στελεχών για την υλοποίηση των προγραμμάτων στις Ομάδες, ενώ πραγματοποίησαν και την πρωτοχρονιάτικη λαχειοφόρο που επεφύλασσε αρκετά δώρα για μικρούς και μεγάλους. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε υπό τους ήχους Οδηγικών τραγουδιών με το μήνυμα «μαζί μας έλα κι εσύ στη μεγάλη παρέα του κόσμου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass