Εκοψαν πίτα οι απόστρατοι της Αεροπορίας

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2020 15:15

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψαν τα μέλη του παραρτήματος Λάρισας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας (ΕΑΑΑ) στην κατάμεστη αίθουσα του «Κτήματος Έλενα».

Την πίτα ευλόγησε ο π. Νεκτάριος, ενώ ο πρόεδρος του Παραρτήματος Λάρισας Θανάσης Μαργαρίτης ευχήθηκε για το νέο έτος. Χαιρετισμό απηύθυναν ο εκπρόσωπος του προέδρου της κυβέρνησης και γενικός γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής, Χρ. Τριαντόπουλος και ο αντιπρόεδρος της ΕΑΑΑ, Παύλος Χρήστου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο βουλευτής Μάξ. Χαρακόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Λαδόπουλος, ο αντιδήμαρχος Λάρισας Γ. Ζαούτσος, ο υπαρχηγός ΑΤΑ Ιωάν. Γερόλυμος, ο διοικητής της 110 ΠΜ, Χρ. Κακατάτσης, ο διοικητής 140 ΣΕΠΗΠ, Σωτ. Παπαχρήστος, ο διοικητής ΔΑΚ, Θεοφ. Σακοράφας, τα μέλη της ΕΑΑΑ, Δημ. Φαλτάιτς, Στ. Καρβουνιάρης, Ηλ. Ντούβλης και Παν. Δημητριάδης, οι πρόεδροι και τα μέλη των παραρτημάτων της Ένωσης Θεσσαλονίκης, Βόλου και Πρέβεζας, σύσσωμο το ΔΣ του Παραρτήματος Λάρισας με τους Βαγγ. Καπετάνο, Αντ. Κωνσταντινίδη, Βασ. Παπαδόπουλο και Σπ. Νικολάου, εκπρόσωποι τοπικών αρχών και μέλη του Παραρτήματος Λάρισας, οι οποίοι διασκέδασαν μέχρι πρωίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass