Τηλεμετρία στο δίκτυο ύδρευσης Φαρσάλων

ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΕΛΕΓΧΟΥ

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2020 16:20

Στην εποχή της τηλεμετρίας σε ό,τι αφορά στο υδρευτικό του δίκτυο μπαίνει ο Δήμος Φαρσάλων, μετά από την υπογραφή της σύμβασης από τον δήμαρχο Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου με τον ανάδοχο εργολάβο του έργου «Προμήθεια Συστήματος Τηλεελέγχου και Τηλεχειρισμού του Δικτύου Ύδρευσης της ΔΕΥΑ Φαρσάλων» ύψους 1.017.048 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Η σύμβαση υπεγράφη στο γραφείο του δημάρχου, παρουσία εκπροσώπων της ανάδοχης εταιρείας και του διευθυντή της ΔΕΥΑ Φαρσάλων κ. Παντελή Παπακώστα.

Το έργο αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος τηλελέγχου - τηλεχειρισμού στη ΔΕΥΑ Φαρσάλων, με σκοπό τον εκσυγχρονισμό του δικτύου ύδρευσης της περιοχής και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Αναλυτικότερα, πρόκειται για την προμήθεια και την ολοκληρωμένη εγκατάσταση συστήματος αυτοματισμού, τηλεελέγχου και τηλεχειρισμού των γεωτρήσεων και δεξαμενών Ύδρευσης της ΔΕΥΑ Φαρσάλων. Η ανάγκη υδροδότησης του διευρυμένου Δήμου Φαρσάλων από τη ΔΕΥΑ Φαρσάλων, καθιστά αναγκαίο τον εκσυγχρονισμό και τη βελτιστοποίηση του δικτύου ύδρευσης. Το σύστημα Τηλελέγχου – Τηλεχειρισμού που πρόκειται να ενσωματωθεί στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΦ, θα συμπεριλάβει τους οικισμούς των δημοτικών ενοτήτων Φαρσάλων, Ενιπέα και Πολυδάμαντα.

Το Σύστημα Τηλελέγχου, Τηλεχειρισμού και Ελέγχου Διαρροών θα αποτελείται από έναν Κεντρικό Σταθμό Ελέγχου, ο οποίος θα διασυνδεθεί, μέσω ασυρμάτων επικοινωνιακών διατάξεων, με τους 23 Σταθμούς Ελέγχου Υδραγωγείων, ευρισκόμενους σε ισάριθμες θέσεις του δικτύου ύδρευσης της ΔΕΥΑΦ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass