Κόβουν πίτα και χορεύουν…

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2020 15:02

-Η Ενωση Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών Λάρισας «Λαρισαϊκός» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σήμερα Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου και ώρα 12 μ. στη Λέσχη Σιδηροδρομικών Λάρισας (στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λάρισας).

-Οι συνταξιούχοι του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους αύριο Πέμπτη και ώρα 4 μ.μ. στο κέντρο «Φρούριο».

-Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της διοργανώνει αύριο Πέμπτη στις 8 το βράδυ στο «Σέρλοκ» (Παπακυριαζή 21) η Δημοτική Παράταξη Λαρισαίων ΠΡ.ΑΞΙ.

-Ο Σύνδεσμος Καρδιοπαθών «Ο Αγιος Αχίλλιος» θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό του και θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα αύριο Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου και ώρα 7.30 μ.μ. στο κέντρο «Φιλελλοίνων» στο Φρούριο. Τηλέφωνα πληροφοριών: 2410-615.248, 2410-615.261, 2410-616.609.

-Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανολόγων/Ηλεκτρολόγων Μηχανικών-Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του μεθαύριο Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου και ώρα 9 μ.μ. στο «Πόρτεγο» coffee bar (Παπακυριαζή 38, Λάρισα).

- Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει ο Σύλλογος Τριτέκνων Επαρχίας Ελασσόνας «Όλυμπος» μεθαύριο Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ, στο καφέ «Μουσική Σκηνή» στην Ελασσόνα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν τα παιδιά των τρίτεκνων οικογενειών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

-Ο Ανθρωπιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος «ΦΙΛΟΤΗΣ» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα μεθαύριο Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου και ώρα 9 .μ.μ, στην ταβέρνα "Το ψηστήρι". Θα μιλήσουμε για το ανθρωπιστικό έργο του συλλόγου και για την τελευταία αποστολή στην Αφρική (Τανζανία).

-Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΕΛΤΑ Θεσσαλίας θα πραγματοποιήσει συνεστίαση και θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Metropol» Λάρισας (πλατεία Ταχυδρομείου). Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και κλιμάκιο της Διοίκησης του Πανελλήνιου Συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο, για ενημέρωση στα συνταξιοδοτικά μας θέματα.

-Ο Σύνδεσμος Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας «Ο Πύρρος» προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην καθιερωμένη κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στο κέντρο «Ανεμόμυλος» με ώρα προσέλευσης 9 μ.μ. Θα υπάρχει ηπειρώτικη ορχήστρα που αποτελούν οι: Κώστας Σταύρου (κλαρίνο), Χρήστος Αγγελής (τραγούδι), Ελευθερία Χαραλάμπους (τραγούδι). Επίσης θα συμμετέχει το πολυφωνικό συγκρότημα του Δήμου Φοινικαίων.

-Ο Σύλλογος Γυναικών Μελίας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου και ώρα 7 μ.μ. στον Μόδεστο στο καφενείο του κ. Μπασινού.

- Ο Σύλλογος Λουτριωτών Λάρισας και Περιχώρων «Η Γκορτσοπούλα» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, και ώρα 8 μ.μ. στο κέντρο «Σαν παραμύθι» (5ο χλμ. Λάρισας – Αμπελώνα).

-Το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ-ΤΣΑ Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου και ώρα 12 μ. στο κέντρο «Δροσούλα» στη Γιάννουλη.

-Η Πανθεσσαλική Ένωση Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας κόβει πίτα το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 8.30 μ.μ. στο κέντρο «Η Αυλή του Αβέρωφ», στην πλατεία του Αβέρωφ. Τηλέφωνα για πληροφορίες και κρατήσεις 241. 007.603 και 6946-054.923.

- Τον ετήσιο χορό του θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Μικρασιατών Ελασσόνας, στο κέντρο «ΦΑΝΤΑΣΙΑ» στην Ελασσόνα. Για το κέφι και τη διασκέδαση θα φροντίσουν η Φανή Μπαρμπή στο τραγούδι, ο Ρήγας Μακρόπουλος στο βιολί, ο Ζήσης Γεωργαλιός στο κανονάκι, ο Χρήστος Καλαμπούκας στην κιθάρα και ο Γιώργος Κατσάρας στα κρουστά. Ώρα έναρξης στις 9 το βράδυ. Τηλέφωνο για κρατήσεις 6979-675.513.

-Ο Σύλλογος Απανταχού Κρυοβρυσιτών «Ξένιος Ζευς» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου και ώρα 9 μ.μ. στο κέντρο δεξιώσεων «Νεράιδα» (3ο χλμ Αμπελώνα-Λάρισας).

-Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ψυχικού κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στο σχολείο του χωριού στις 10.30 το πρωί.

-Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας κόβει την πίτα του για το 2020 και προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων (νηπιαγωγούς, δασκάλους, καθηγητές), εν ενεργεία ή συνταξιούχους, Δημόσιου ή Ιδιωτικού τομέα, αλλά και τους φίλους που υποστηρίζουν τις δράσεις του ΠΟΚΕΛ, το Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου, στις 7 το βράδυ, στο «Κτήμα Έλενα», στο 7ο χιλιόμετρο Λάρισας - Αμπελώνα.

Θα γίνει κλήρωση της λαχειοφόρου, που περιλαμβάνει πολλά δώρα, προσφορά από καταστήματα, φίλους και συναδέλφους εκπαιδευτικούς. Τη μουσική επιμέλεια έχει ο Dj Danny (Δανιήλ Μέτσιος). Πληροφορίες: Αργύρης Γιουρούκης ή Ευδοκία Ποιμενίδου, τηλέφωνα 6957-509469 και 6974-578900, αντίστοιχα.

-Το Σωματείο Υπαλλήλων Παροχής Ασφάλειας (security) θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κέντρο «Αυλή του Αβέρωφ» (πλατεία Αβέρωφ) την Κυριακή 9 Φλεβάρη και ώρα 2 μ.μ. Στην εκδήλωση θα υπάρχει ζωντανή μουσική.

-Ο Σύλλογος Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 11.30 π.μ. στο «Κτήμα Αίγλη».

-Ο Μορφωτικός Λαογραφικός Σύλλογος Σμιξιωτών θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 12.30 μ.μ. στο κέντρο «Λιόγερμα» (6ο χλμ Λάρισας-Αμπελώνα).

-Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σκλήθρου την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 12.30 μ.μ. στο κέντρο «Εν Λαρίση». Στην εκδήλωση θα υπάρχει ζωντανή μουσική.

-Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος των Λαρισαίων Αγιοργητών Καρδίτσας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 10.30 π.μ. στην Αίθουσα του Συλλόγου (Βενιζέλου 153).

-Ο Πανελλαδικός Σύλλογος Συνταξιούχων ΔΕΗ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 1 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Mouzaki Pallas» στο Μουζάκι. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους και να αναζητούν πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6972-501.024, 6979-817.950 και 6944-270.477. Τα λεωφορεία που θα μεταφέρουν τον κόσμο θα αναχωρήσουν από τη ΔΕΗ (Καρδίτσης και Αμοργού) την Κυριακή στις 10 π.μ.

-Ο Σύλλογος Σερραίων Νομού Λάρισας ενημερώνει και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην κοπή της βασιλόπιτας - χοροεσπερίδας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 12.30 στο κέντρο διασκέδασης «Ανεμόμυλος» (7ο χλμ Λάρισας - Φαλάνης), με πλήρες μενού, παραδοσιακή μουσική, λουκάνικα Τζουμαγιάς, ακανέδες, βασιλόπιτα. Τηλέφωνα επικοινωνίας: Παπαδόπουλος Δημήτρης 6983-500414 και Αναστασιάδης Αθανάσιος 6976-604411, Χατζηωαννίδης Θεόδωρος 6936-975701.

- Η Ομάδα Συνεργασίας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού διοργανώνει αποκριάτικη βραδιά στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στις 7μ.μ.

-Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Λάρισας διοργανώνει την ετήσια χοροεσπερίδα του και κοπή της βασιλόπιτας το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου και ώρα 8 μ.μ. στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν να προμηθευθούν έγκαιρα κάρτες εισόδου από το γραφείο του Συνδέσμου, Κύπρου 80, τηλέφωνα 2410-532.101 και 6936-967.174.

-O Κυνηγετικός Σύλλογος Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου και ώρα 8:30 μ.μ. στο κέντρο «Palladium» (2o χλμ Λάρισας-Κοζάνης) με τη μουσική συνοδεία των Βαγγέλη Πέγιου, Βαλεντίνας Τσακνάκη, Κώστα Αντωνίου και Γιώργου Αγγέλη. Διάθεση προσκλήσεων και κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 6945-056.903.

-Ο Σύλλογος Συνταξιούχων προσωπικού Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων, κόβει πίτα την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στο κοσμικό κέντρο «Κτήμα Βερσαλίες» (5ο χλμ Λάρισας-Αμπελώνα).

-Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Βελίκας «Μελίβοια», κόβει πίτα την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020, στις 12 π.μ. στο Stella By The Sea (πρώην Δημοτικό Αναψυκτήριο), στη παραλία της Σωτηρίτσας.

-Ο Μορφωτικός Σύλλογος Όσσας θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό και την κοπή της βασιλόπιτας το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και ώρα 8.μ.μ. στην οικογενειακή ταβέρνα του Στέλιου Τσαπλε στην Όσσα.

-Η ΕΛΟΣΥΛ οργανώνει κρητικό γλέντι με τον Λεκάκη το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και ώρα 5.30 μ.μ. στο 2ο ΚΑΠΗ (οδός Λαγού, κοντά στο Υδραγωγείο). Η είσοδος είναι ελεύθερη.

-Ο Ελληνο-Βρετανικός Σύνδεσμος θα κόψει την πίτα του την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 11.30 μ.μ. στην καφετέρια «Enjoy cafe» (επί της Ανθίμου Γαζή). Στην εκδήλωση θα γίνει απολογισμός, ενημέρωση για την εκδρομή των Απόκρεων στις Σιδηρές Πύλες, ενώ θα υπάρχουν πλούσια δώρα.

-Οι «Φίλες της Αγάπης» διοργανώνουν απογευματινή συνάντηση με αποκριάτικη διάθεση την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου και ώρα 7 μ.μ., στο «Εν Λαρίση» με καλή παρέα, καλό φαγητό και ζωντανή μουσική, υπόσχονται γλέντι και χορό, πολύ χορό!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass