Η πίτα των τρίτεκνων Λάρισας

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2020 16:18

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Τρίτεκνων Νομού Λάρισας, με μεγάλη παρουσία μελών, εκπροσώπων φορέων και φίλων του συλλόγου, στην αίθουσα δεξιώσεων του «ΚΤΗΜΑ ΠΙΣΙΝΑ» στο 3ο χλμ. της περιφερειακής οδού Λάρισας – Τρικάλων μέσα σε ένα φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και την ευλογία του πρωτοπρεσβύτερου Στέφανου Γιάνναρου.

Στη συνέχεια χαιρέτισε και μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Δημήτρης Γκόβαρης, ο οποίος αναφέρθηκε στις δράσεις του συλλόγου αλλά και στις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα που αφορούν στην τρίτεκνη οικογένεια. Στο πλαίσιο βράβευσης των μαθητών που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2019, συνεχάρη για την επιτυχία τις σπουδάστριες και τους σπουδαστές και τους ευχήθηκε «ολόψυχα και εις ανώτερα και πάντα να αριστεύετε καθότι το 2020, είναι ένα έτος υψηλού συμβολισμού. Είναι το έτος της διπλής αριστείας:20-20».

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους παρευρισκόμενους καλεσμένους, όπου κυριάρχησε το δημογραφικό και η τρίτεκνη οικογένεια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωπος της Μητρόπολης, βουλευτές Λάρισας, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού, της ΟΠΟΤΤΕ και των ΔΣ των συλλόγων Τριτέκνων Θεσσαλίας.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν μαθητές που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το έτος 2019 παραλαμβάνοντας μία πλακέτα και ένα δώρο.

Επίσης ο σύλλογος βράβευσε τις Νέμα Σοφία, Νιάκα Ελένη και Γίτσα Ευαγγελία, πρόσωπα που στέκονται στο πλευρό του συλλόγου και τον βοηθούν στην πραγματοποίηση του βαρυσήμαντου έργου του.

Ακολούθησε χορός και γλέντι με ζωντανή ορχήστρα, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass