Νέα διοίκηση στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγαλοβρύσου

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2020 22:01

Την ετήσια γενική συνέλευσή του πραγματοποίησε την Κυριακή στο Μεγαλόβρυσο ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος.

Ο πρόεδρος Χατζούλης Μιλτιάδης απαρίθμησε τις δράσεις και εκδηλώσεις του συλλόγου κατά το 2019, ενώ ο ταμίας Κωνσταντίνος Ριζούλης κι ο γραμματέας Βασίλης Γκουράβας παρουσίασαν τον οικονομικό και τον διοικητικό απολογισμό αντίστοιχα.

Μέλη του συλλόγου τοποθετήθηκαν με προτάσεις και ιδέες για τη φετινή χρονιά κι ακολούθησαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., του οποίου η σύνθεση πλέον έχει ως εξής: Χατζούλης Μιλτιάδης (πρόεδρος), Λάμπρου Χρυσόστομος (αντιπρόεδρος και υπεύθυνος υλικών και γραφείου του συλλόγου), Γκουράβας Βασίλης (γραμματέας και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, αλλά και επικοινωνίας με τα μέλη του συλλόγου), Ριζούλης Κωνσταντίνος (ταμίας και υπεύθυνος για την οργάνωση των εκδηλώσεων), Μανώλα Δέσποινα (τακτικό μέλος με ευθύνη τη διαρρύθμιση και τον συντονισμό των ενεργειών για το νέο λαογραφικό μουσείο του χωριού), Μπεϊνά Αλέκα (αναπληρωματικό μέλος, αναπληρωτής ταμίας και βοηθός συντονιστή της διαρρύθμισης του λαογραφικού μουσείου) και Ρουκά Δέσποινα (αναπληρωματικό μέλος, αναπληρωτής γραμματέας και βοηθός συντονιστή διαρρύθμισης του λαογραφικού μουσείου). Η σύνθεση της εξελεγκτικής επιτροπής έχει ως εξής: Λάμπρου Ευάγγελος (πρόεδρος), Ριζούλης Σταύρος και Μαλαχτάρη Μαριάννα μέλη.

Στις προτεραιότητες του νέου Δ.Σ. είναι η ολοκλήρωση του λαογραφικού μουσείου, η προσέλκυση και εγγραφή νέων μελών και η μεγαλύτερη εξωστρέφεια του συλλόγου και των εκδηλώσεών του.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass