Ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος ευλόγησε τη βασιλόπιτα του ΕΝΕΕΓΥΛ

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2020 15:42

Την πίτα τους για το 2020 έκοψαν μαθητές και καθηγητές του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου Λάρισας. Ιδιαίτερη τιμή για τη σχολική κοινότητα απoτέλεσε η παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, ενώ τον Δήμο εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος κ. Ντίνος Διαμάντος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι  του 1ου ΑΚΕ του Α.Τ.Α. Λάρισας και από την Κοινότητα Γιάννουλης ο πρόεδρος κ. Ιωάν. Δαβλέρης. Οι μαθητές του σχολείου παρουσίασαν υπό την εποπτεία του κ. Χαϊδούτη Αντωνίου θεατρικό αναλόγιο βασισμένο στη ζωή, το έργο και τη διδασκαλία του Μεγάλου Βασιλείου, ενώ διαβάστηκε το πώς καθιερώθηκε η κοπή της βασιλόπιτας. Στη συνέχεια ο Σεβασμιότατος ευλόγησε την πίτα, είχε δημόσιο διάλογο με τους μαθητές του σχολείου και συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς για το έργο τους. Η διευθύντρια του σχολείου ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο και τους προσκεκλημένους, συνεχάρη μαθητές και γονείς και ευχήθηκε σε όλους μια όμορφη χρονιά με υγεία και χαρά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass