«Βασίλεψαν» οι απόστρατοι αξιωματικοί του Τεχνικού Σώματος

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2020 16:23

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Τεχνικού Σώματος (ΣΑΑΤΧΣ) Θεσσαλίας.

Την ίδια ημέρα βραβεύτηκαν οι αριστεύσαντες μαθητές, αλλά και απόστρατοι που διακρίθηκαν με τις πράξεις τους, ενώ με αφορμή τη συμπλήρωση δεκαετίας από την ίδρυση του Συνδέσμου, η Χορευτική Ομάδα της 1ης Στρατιάς, παρουσίασε πρόγραμμα με φορεσιές που διέθεσε η Εξωραϊστική Μορφωτική Λέσχη Φιλιππούπολης. Την πίτα ευλόγησε ο αρχιμανδρίτης π. Θεολόγος Σαμαράς, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Καλομπάτσιος, ο επιτελάρχης της 1ης Στρατιάς υποστράτηγος Παντελής Κατσαΐτης, ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του ΣΑΑΤΧΣ Ιερεμίας Τσιμπερδώνης και Ευστάθιος Δερμεντζόγλου αντίστοιχα, ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ Μαγνησίας Τοσιλιάνης Γεώργιος, ο υποδιοικητής του 303 ΠΕΒ Βάιος Αργυρόπουλος, ο διοικητής του 304 ΠΕΒ σχης Ιγνάτιος Αθανασέλης, ο διοικητής του 307 ΠΕΒ Ιωάννης Καπελαρίδης, ο διοικητής της ΣΕΤΑΥ Γεώργιος Πρασσάς, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων Λάρισας Ντ. Αυγουστή, ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Λάρισας Βασ. Διβάνης, το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α. Εφη Γκόνα, εν ενεργεία αξιωματικοί και πολλά μέλη του Συνδέσμου.

Ο πρόεδρος του Παραρτήματος Θεσσαλίας, Απόστολος Παπαπαρίσης εκ μέρους του ΔΣ, ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass