ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Τσικνοπέμπτη με λαϊκό γλέντι

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2020 15:11

Παραδοσιακό λαϊκό γλέντι στην Κεντρική πλατεία οργανώνει σήμερα Τσικνοπέμπτη, στη 1 το μεσημέρι, ο Δήμος Λαρισαίων.

Θα εμφανιστεί παραδοσιακή ορχήστρα με κορυφαίους μουσικούς, που θα σημάνουν την έναρξη των εκδηλώσεων και της φετινής Αποκριάς, χορευτές συγκροτημάτων των Λεσχών Πολιτισμού του Δήμου και Συλλόγων της Λάρισας, καθώς και μαθητές και εκπαιδευτικοί του Τμήματος Μαγειρικής Τέχνης της ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ Λάρισας, όπου θα επιδείξουν τις δεξιότητές τους στο ψήσιμο και στο σερβίρισμα.  Συμμετέχουν οι μουσικοί: Νίκος Ρούμπος κλαρίνο, Θανάσης Ζιώζιας βιολί, Χρήστος Καλαμπούκας λαούτο, Νίκος Μούτσελος κρουστά και γκάιντα, Γιάννης Λίταινας τραγούδι. Συμμετέχει και συντονίζει ο Μιχάλης Μαντέλας.
Συμμετέχουν τα χορευτικά των εξής Συλλόγων: Εξωραϊστική Μορφωτική Λέσχη Φιλιππούπολης, Εξωραϊστικός Μορφωτικός Σύλλογος Νεάπολης Λάρισας «Ο Πελασγός», Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλήνης, Σύνδεσμος Σαμαριναίων Λάρισας και Περιχώρων «Η Αγία Παρασκευή», Λαογραφικό Μουσείο η Ζάβορδα Λάρισας, Μορφωτικός Σύλλογος Γιάννουλης, Λέσχες Πολιτισμού Αγ. Κωνσταντίνου, Αγ. Γεωργίου, Νεράιδας, Νεάπολης, Ανθούπολης, Χαραυγής, Γιάννουλης και Αγ. Νικολάου,
Μ.Ε.Σ., Πέρα Μαχαλά, Σύλλογος Σμιξιωτών, Σύνδεσμος Πελοποννησίων, Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ, Μικρασιατικός Σύλλογος Βουναίνων «Η καθ’ ημάς Ανατολή», Χορευτική Ομάδα Λάρισας, Σύλλογος Γυναικών Χαραυγής, Σύλλογος Ρουμελιωτών και «Χορόκυκλος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass