Νέος κύκλος κινητοποιήσεων των δικαστικών υπαλλήλων

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΩΡΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2020 15:34

Σε νέο κύκλο κινητοποιήσεων προχωρούν από την ερχόμενη εβδομάδα οι δικαστικοί υπάλληλοι της Λάρισας. Διεκδικώντας προσλήψεις προσωπικού, αλλά και την ικανοποίηση αιτημάτων που αφορούν στην αντιμετώπιση προβλημάτων υποδομών, το Δ.Σ. του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Λάρισας, κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση, αποφάσισε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων, που έχει εξαγγείλει η Ομοσπονδία του κλάδου (ΟΔΥΕ).

Έτσι από την ερχόμενη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου οι δικαστικοί υπάλληλοι θα πραγματοποιούν καθημερινά δίωρες διακοπές εργασιών από τις 9 έως τις 11 το πρωί, ενώ δεν θα παρατείνουν το ωράριο εργασίας μετά τις 3 το μεσημέρι.

ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ

Με αφορμή τις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις των δικαστικών υπαλλήλων, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων σε ανακοίνωσή της σημειώνει πως «θεωρεί τα αιτήματά τους για πλήρωση των κενών οργανικών θέσεων και εκσυγχρονισμό της υλικοτεχνικής υποδομής του συστήματος απονομής δικαιοσύνης δίκαια και αναγκαία να υλοποιηθούν. Η υλοποίησή τους θα πρέπει να αποτελέσει άμεση προτεραιότητα της Πολιτείας, καθώς οι δικαστικοί υπάλληλοι εργάζονται άοκνα υπό αντίξοες συνθήκες.

Δικαστές, εισαγγελείς, δικηγόροι και δικαστικοί υπάλληλοι βιώνουμε από κοινού τις διαχρονικές παθογένειες του συστήματος απονομής δικαιοσύνης από τις ελλείψεις σε έμψυχο και άψυχο υλικό και συντονίζουμε τις προσπάθειές μας για βελτίωση των συνθηκών εργασίας στον χώρο της Δικαιοσύνης» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass