Υποσχέθηκε λύση με νέα γεώτρηση

Ο Ν. ΓΑΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΟΥΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2020 16:39

Ανοιχτή συνάντηση με κατοίκους στην κοινότητα Αμουρίου είχε πρόσφατα ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, παρουσία του προέδρου της κοινότητας κ. Α. Τσιώρη, μελών του τοπικού συμβουλίου και των αντιδημάρχων κ. Ι. Δραγατσίκη, Γ. Κατσιούρα και Κ. Τσούρη.

Στη συνάντηση οι κάτοικοι έθεσαν ως πρωτεύoν ζήτημα για το χωριό, το πρόβλημα της ύδρευσης. Ένα χρόνιο πρόβλημα με συνεχιζόμενες διακοπές υδροδότησης, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Επίσης ζητήθηκε επέκταση του δικτύου άρδευσης, καθαρισμός των πηγών ‘Γυαλί-Λουτρό Αμουρίου’ και την αντικατάσταση τσιμενταύλακας.

Ο κ. Γάτσας μεταξύ άλλων δήλωσε: «Βασική μέριμνα του Δήμου Ελασσόνας είναι η καθημερινότητα των πολιτών και το θέμα της υδροδότησης είναι ύψιστης σημασίας. Τέτοιου είδους προβλήματα δεν έχουν περιθώριο αναμονής, γι’ αυτό πιστεύουμε πως άμεσα με τη νέα γεώτρηση θα δοθεί οριστική λύση. Είναι επίσης σημαντικό οι πολίτες να αισθάνονται ότι ο Δήμος ενδιαφέρεται για την επίλυση των προβλημάτων. Γι’ αυτό τον λόγο αναθέσαμε τοπικές αρμοδιότητες σε τρεις Αντιδημάρχους, οι οποίοι έχουν την εποπτεία τριών γεωγραφικών τομέων και έτσι γίνεται ο απαραίτητος προγραμματισμός με βάση τις ανάγκες της κάθε ενότητας και τις εισηγήσεις των τοπικών συμβουλίων. Με την ανάληψη καθηκόντων και του νέου αντιδημάρχου άρδευσης κ. Κίμωνα Τσούρη θεωρούμε ότι θα γίνουν όλες οι ενέργειες ώστε να μπορέσει ξανά η υπηρεσία να μιλάει για επεκτάσεις δικτύων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass