Οι τρίτεκνοι περιμένουν λύσεις

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2020 21:41

Μέσα σε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα με ανταλλαγή ευχών και με μηνύματα για τη στήριξη της οικογένειας, ο Σύλλογος Τριτέκνων Επαρχίας Ελασσόνας τήρησε τα έθιμο και έκοψε πρόσφατα τη βασιλόπιτα του 2020, στο φιλόξενο καφέ «Μουσική Σκηνή».


Αρχικά, ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων, πλαισιωμένος από τον ιερέα π. Χρήστο Γεροφάκα και τον διάκονο π. Ιάκωβο, ευλόγησε την πίτα της νέας χρονιάς. «Σε μια περίοδο, που η Εκκλησία μας δυστυχώς χλευάζεται από κάποιους, έρχεται να υπενθυμίσει προς όλους πως η οικογένεια είναι ευλογία και πως οι τρίτεκνοι και οι πολύτεκνοι είναι το φως της ζωής, στηρίζουν τη ζωή!», τόνισε με νόημα σε σύντομο χαιρετισμό, δίδοντας τις ευχές του ο μητροπολίτης κ. Χαρίτων.
Χαιρετισμό απηύθυναν ακόμη ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας Θανάσης Παιδής, που με τη σειρά τους στάθηκαν σε υποστηρικτικές πρωτοβουλίες, στοχεύοντας σε επίλυση προβλημάτων των τριτέκνων και πολυτέκνων της περιοχής.
Στο καλωσόρισμα – χαιρετισμό η πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Ελασσόνας Μαρία Νατσιούλα ευχήθηκε για υγεία και δημιουργία το 2020 και έκανε αναφορά στις δραστηριότητες του συλλόγου, ενώ ευχαρίστησε θερμά τη Δημοτική Αρχή Ελασσόνας για την ευγενική παραχώρηση γραφείου στο Πνευματικό Κέντρο, όπου θα στεγάζεται ο σύλλογος, κάτι που θα βοηθήσει στην εύρυθμη λειτουργία του.
Η πρόεδρος πλαισιωνόταν από τα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου Λάμπρο Καλύβα, Κίμωνα Τσούρη, Εύη Θεοδωράκη, Γιάννη Μπελαή, Θωμά Τσολάκη, Βαγγέλη Μπαρά.
Ακόμη, αισθητή η παρουσία της προέδρου των Τριτέκνων Νομού Μαγνησίας – γραμματέα της Ομοσπονδίας ΟΠΟΤΤΕ Σούλας Βακουφτσή, που αναφέρθηκε στα τρέχοντα προβλήματα και ζητήματα των τριτέκνων και στο μεγαλύτερο σύγχρονο πρόβλημα της χώρας, το δημογραφικό. «Όλοι εμείς οι τρίτεκνοι περιμένουμε λύσεις από τους πολιτικούς μας. Πιστεύουμε στην οικογένεια. Διεκδικούμε και δεν επαιτούμε...», «κατέθεσε», ανάμεσα στα άλλα, με νόημα.
Ακολούθησε η απονομή τιμητικών διακρίσεων στα παιδιά των τριτέκνων οικογενειών, που εισήχθησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, και είναι οι:
Λούκα Φωτεινή του Βασιλείου, Καλύβα Ζαχαρούλα του Ιωάννη, Τσιάρα Ευαγγελία του Θωμά, Παπαδήμου Φανή του Λουκά, Φουρκιώτη Ζηνοβία του Ελευθερίου, Κεχαγιά Κατερίνα του Ιωάννη, Μπακλαβά Ελένη του Ιωάννη, Μπακρατσά Αντωνία του Ευαγγέλου, Βέρρας Αναστάσιος του Χρήστου, Ψύρρα Ζωή του Νικολάου, Μιχαλέ Δέσποινα του Χρήστου, Γκατζιούρας Κωνσταντίνος του Γεωργίου, Τσιαντούλα Ειρήνη του Ιωάννη, Παπαζήση Κερασίνα του Κωνσταντίνου, Κόρακας Κωνσταντίνος του Νικολάου, Δαμαλής Δημήτριος, Μπακόλας Γρηγόριος του Ιωάννη, Γιαγκούλας Κωνσταντίνος του Νικολάου, Γιαγκούλα Σταματία – Άρτεμις του Νικολάου.
Εκτός των προαναφερομένων, στη γιορτή των Τριτέκνων Ελασσόνας παρευρέθηκαν: η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Φρόσω Καρκαβανίδου – Σκρέτα, δημοτικοί σύμβουλοι, η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΠ Ελένη Ταζέ – Νίκου, εκπρόσωποι φορέων, η πολιτευτής Μαρία Γαλλιού, κ.ά.

 

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε») Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass