Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2020 15:56

Μετεκπαίδευση εφέδρων

Όσα από τα μέλη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Λάρισας επιθυμούν να λάβουν μέρος σε μετεκπαίδευση μέσω προγράμματος Διαδικτυακής Μάθησης (e-learning) του ΓΕΣ, να δηλώσουν μέχρι 4/3/2020 τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, ΑΣΜ, όπλο που υπηρέτησαν, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνα επικοινωνίας και e-mail) στο γραφείο του Συνδέσμου (Κύπρου 80) ή στο τηλέφωνο 2410-532.101 ή στο info@seanlar.gr.

 

***

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Λαρισαίων

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Λαρισαίων σήμερα Πέμπτη, στις 7 μ.μ. Μεταξύ των θεμάτων ημερήσιας διάταξης είναι: ενημέρωση – συζήτηση για την ιδιωτικοποίηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας (Π.Γ.Ν.Λ.), πρόταση ψηφίσματος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τους Χώρους Εποπτευόμενης Χρήσης (ΧΕΧ), ψήφισμα στήριξης του θεσμού των δημοτικών ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ –ΜΕΑ, συγκρότηση Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Λαρισαίων, λήψη απόφασης σχετικά με τη συνέχιση της δράσης «Ανακύκλωση αποβλήτων ιματισμού» κ.ά.

***

Εκδήλωση για τη δημιουργία κοινωνικού κτηνιατρείου

Εκδήλωση για τη δημιουργία κοινωνικού κτηνιατρείου στη Λάρισα θα πραγματοποιηθεί από την «Ασπίδα κοινΣΕπ» σήμερα Πέμπτη στις 6 μ.μ. στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας-Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και ο Λαρισαίος ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης.

 

Στη Ραψάνη για τους Α’ Χαιρετισμούς  το Τ.Τ. ΣΕΟ

Το Τοπικό Τμήμα Λάρισας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού θα μεταβεί για την παρακολούθηση της ακολουθίας των Α' Χαιρετισμών, την Παρασκευή 6 Μαρτίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Γλυκοφιλούσας στη Ραψάνη. Η αναχώρηση θα γίνει από την πλατεία Αγίου Βησσαρίωνος, δίπλα από το Δημοτικό Ωδείο και ώρα 3 το μεσημέρι. Τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες και συμμετοχές: 2410-233.998 και 6977-603.475.

 

Το άναμμα της φωτιάς στη Μεσοράχη

Στην αναβίωση του εθίμου «το άναμμα της Φωτιάς» προχωρά ομάδα πολιτών στη Μεσοράχη, σε μια εκδήλωση που τελεί υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ και θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Σάββατο (29-2) στις 6:30 το απόγευμα. Οι διοργανωτές καλούν τον κόσμο «να γίνουμε όλοι μία όμορφη παρέα, να ξεφαντώσουμε σε αποκριάτικους ρυθμούς, να γελάσουμε, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε γύρω από τη φωτιά». Οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν τραγούδι, παραδοσιακούς αποκριάτικους χορούς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νεράιδας «Μυρμιδόνες», παραδοσιακό Γαϊτανάκι, άφθονο δωρεάν φαγητό και εκλεκτό απεριόριστο κρασί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass